dinsdag 10 november 2015

Moestuinbak plastic

Moestuinbakken koop je eenvoudig online bij bol. Qua materiaal is er keuze tussen een houten bak, wilgentakken of plastic. Een vierkante meter tuin of combinatie van meerdere moestuinbakken was nooit zo eenvoudig. Een makkelijke moestuin én duurzaamheid en ecologie in zijn zuiverste vorm.


Deze moestuinbak is namelijk gemaakt uit 1 gerecycled plastic afval en nadien volledig recyclebaar. Milieuvriendelijk, weersbestendig, splinter- .

Vind moestuin bak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ga voor succes en maak gebruik van een handige moestuinbak. Praxis heeft verschillende moestuinbakken.


Nu wil ik zo lang mogelijk zaaien en oogsten maar verleng ik het als ik bogen in de bak zet met plastic eroverheen? Is dat hetzelfde effect als een kas? Ik vertel je over maten en materialen en waaraan je bak moet voldoen om een echte MM-bak te zijn.


Ik heb zowel plastic als vliesdoek in huis. Tips voor het kopen van een moestuinbak om zelf groenten, kruiden en fruit in te kweken in de tuin of op het balkon.

Daarnaast kan je een houten bak nog redelijk naar je eigen hand zetten door met verf aan de slag te gaan, plastic is moeilijker van kleur te veranderen. De wortelen worden nog graag beschermd van de late koude, daarom heb ik over de moestuinbak een plastic geleg deze moet dienen als serre voor de toekomstige plantjes. Deze plastic geeft enige condensatie, best is dat je de plastic voorziet van enkele perforaties en dat je de grond waar gezaaid . Het model op poten heeft het voordeel dat je niet hoeft te bukken en ook slakken en rupsen kunnen er minder. Je kan kiezen tussen een kruiden- of moestuintafel op de grond of één op poten.


Wat gebeurt er met de vele plastic verpakkingen, yoghurtpotjes en botervlootjes, die wij massaal recycleren? Twee eigenschappen staan daarbij voorop: economisch en ecologisch. Sinds enkele jaren zitten moestuinbakken en bloeiende balkons en terrassen in de lift.


Je moestuin bak die je van een fruitkist hebt gemaakt is klaar voor gebruik. Als je wilt kun je de bak verdelen in vierkante vlakken zodat je een beter overzicht hebt welke groenten en kruiden je waar geplant hebt. Je kunt hiervoor stroken plastic of houten latjes gebruiken. Het staat je natuurlijk ook vrij om de fruitkist van een . Heb je alleen op het terras of balkon ruimte beschikbaar, maak dan een bodem in je bak van plastic of folie en prik er afwateringsgaatjes in. Er zijn ook vierkantemetertuintjes van kunststof te koop, te vergelijken met een plantenzak, die heel geschikt zijn voor een betegelde ondergrond omdat er al een . Deze moestuin bak is namelijk gemaakt uit 1 gerecycled plastic afval en nadien volledig recyclebaar.


Een duurzaam alternatief voor hout. Deze geeft je jarenlang moestuin . Je hebt niet al te veel oppervlakte? Maar je wil graag netjes en verzorgd een moestuin(tje) aanleggen?

Kijk even naar deze moestuinbakken. Ook ideaal wanneer je wél een grote tuin hebt maar zaken netjes wil gaan indelen. Een netjes ingedeelde moestuin oogt ook . De natuurlijke kleur en de dubbel omgezette .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts