woensdag 25 oktober 2017

Geen lussignaal husqvarna

Hij geeft aan geen lussignaal terwijl er wel gewoon het groene lampje op basisstation brand? Wat kan hier aan de hand zijn? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


U moet ook in de display( in het menu) de lus aanpassing activeren. Automower 3zegt dat er geen lus signaal hoe kan ik deze instelling oplossen.

Geen lussignaal wil dus zeggen dat er ergens in de draadlus een onderbreking is. Bij de oplader zal wsch een groen lichtje pinken. Na enkele weken verdwijnt de draad vanzelf in het gras. Tip: maai het gras op de omtrek zo kort mogelijk om de draad zo dicht mogelijk bij de grond aan te brengen.


Als u de draad vanaf het begin liever in de grond wilt laten verzinken, is dat geen probleem. Dit is bestand tegen het vocht in de grond dat de draden anders makkelijk zou kunnen beschadigen. Controleer het lussignaal door te kijken naar het.

Husqvarna AB werkt voortdurend aan het verder ontwikkelen van haar producten en behoudt zich dan ook het. De transformator is niet aangesloten. De grensdraad is niet aangesloten op het laadstation. Vast schijnsel = het signaal is goed. Een keer knipperen om de seconde = breuk in de draa geen signaal aanwezig.


We hebben een Husqvarna Automower rijden in de tuin. Om deze robot binnen de tuin te houden, is gans de tuin omboord met een lus. Gevaar is dat je die lus doorsteekt bij tuinwerken. Zo heb ik dit weekend uur aan het zoeken geweest naar de draadbreuk :-) Kan ik geen sirene plaatsen die bij . Als de robotmaaier wordt gestolen, is het belangrijk om Husqvarna Group AB hiervan op de hoogte te stellen. Neem in dat geval contact op met uw.


Gebruik nooit een hogedrukreiniger en zelfs geen stromend water om de robotmaaier. Dit is erg belangrijk voor de diefstalpreventie, om het kopen en verkopen van gestolen maaiers te ontmoedigen. Het serienummer bestaat uit negen cijfers en staat op het productplaatje en de productverpakking.


U zult verbaasd opkijken hoe snel u de. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rolt en het gazon snel, stil en efficiënt.

Reparatie is eenvoudig met de kabelverbinders die Ambrogio en Husqvarna meeleveren. U heeft meestal verbinders nodig voor reparatie omdat u een stukje kabel te kort komt. Heeft u geen idee waar u de fout moet zoeken dan kunnen wij u verder helpen.


Wij hebben opsporingsapparatuur voor draadbreuk. Problemen oplossen PROB Vastgereden De robotmaaier is ergens in vastgelopen. Hallo, geeft uw robotmaaier aan dat uw lussignaal verloren is, dan is er waarschijnlijk een breuk in de kabel. Nederlands - PROBLEMEN OPLOSSEN De robotmaaier is blijven.


De laagspanningskabel is beschadigd. De maaischijf ligt in een plas water. Verplaats de maaier en zie of u kunt voorkomen dat zich water ophoopt in het werkgebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts