woensdag 18 oktober 2017

Discozwemmen alphen aan den rijn

Vrijdag februari is er disco zwemmen in zwembad De Hoorn. Er wordt gedraaid door DJ TaLuco. Op vrijdag disco zwemmen in zwembad De Hoorn. Beide vrijdagen is er disco zwemmen van 19. De drie baden zijn in discosfeer gehuld en DJ TaLuco maakt er een echt feestje van!


Particuliere zwemlessen.

Recreatieba Tij Activiteit. Instructieba Tij Activiteit. INSCHRIJVEN VOOR ZWEMLES? Ga direct naar de prijslijst. DRIJF-IN BIOSCOOP in AQUARIJN.


In de voorjaarsvakantie is in zwembad AquaRijn van dinsdag februari tot en met vrijdag maart een cursus snorkelen op verschillende niveaus. Discolampen, harde muziek, een rookmachine? In de herfstvakantie spetterde kinderen van De Drie Ballonnen en Junis in het water tijdens een discozwemfeest in zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn.

Er doken ongeveer 2kinderen van Junis en De Drie Ballonnen het . Zwembaden Alphen aan den Rijn. Meer nieuws over: Hoorn Gemeente Alphen aan den Rijn. Er doken ongeveer 2kinderen van Junis en De Drie . Een feest dat Junis Kinderopvang organiseerde in samenwerking met Thermen2. Voor ieder is er iets te. Zwem- en recreatiebad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is een prachtig modern zwemba met zowel binnen- en buitenbaden.


Auteur: Linda Nieuwenhuizen. Elke weken op de vrijdagavond toveren we het zwembad om tot discotempel. Een gaaf uitje met je vrienden en vriendinnen of . Vrijdagavond augustus is het eerste discozwemmen na de vakantie. Het discozwemmen is meteen een superfeestje rond het thema piraten!


Piratendisco in het zwembad. Het wordt een echt piratenfeest met muziek van de huis-deejay, stuiver duiken en een wedstrijd spijkerbroek hangen (onder voorbehoud). Schilderen als Van Gogh. Scouting Nieuwveen zoeken nieuwe bevers.


Open Dag Sportcentrum Nieuwkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts