donderdag 12 oktober 2017

Horta dier

Je vindt er een ruime keuze aan dierenvoeding en verzorgingsproducten voor huisdieren en neerhofdieren. Dit zijn dierenspeciaalzaken die zich specifiek toeleggen op voeding, verzorging, ontspanning en huisvesting van alle huisdieren. Ook wie kippen houdt kan perfect terecht voor al het nodige bij een HORTA DIER. Maar uiteraard is niet elk dier geschikt om gehouden te worden als gezelschapsdier.


De overheid stelde zelfs een positieve lijst op van zoogdieren die in Vlaanderen als huisdieren mogen gehouden worden. Voor dieren die niet op deze lijst voorkomen, dient een erkenning te worden aangevraagd.

Jouw dierspeciaalzaak voor alles wat je nodig hebt voor huisdieren en kippen. Kom snel een kijkje nemen! HORTA Brasschaat, uw tuincentrum, dierenspeciaalzaak, speeltuigen, dieren , meststoffen voor Brasschaat en Schoten. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinartikelen, decoratie en . Je vindt hier heel wat interessante informatie over tuinieren, moestuinieren, aanleg, onderhoud en inrichting van je tuin.


Ook je favoriete huisdieren, neerhofdieren en tuindieren komen ruimschoots aan bod. Uiteraard mag een greep uit onze duizenden . Wij zijn elke dag doorlopend open van tot uur.

Vanaf maart tot mei zijn wij geopend vanaf uur. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange . Tijdens deze dag bakken wij gratis frieten voor onze klanten. Er zal keuze zijn tot aankoop uit een uitgebreid aanbod van. Horta Lochristi tuin en dier.


Als je graag een afwisselende job hebt, bestaande uit. In de winkel vindt u een groot aanbod! HORTA is een groepering van meer dan winkels gespecialiseerd in Tuin en Dier. HORTA staat voor een professionele en mensgerichte aanpak.


Als uw geprefereerde partner voor tuin en dier gaan we steeds op zoek naar de gepaste oplossing en staan we klaar met tips en deskundig advies. Je partner voor tuin en dier. Voor hen creëerden we een speelse maar duidelijke website waarmee de winkels hun aanbo promoties en events in de kijker kunnen zetten. Meer weergevenMinder weergeven. Abonneren op: Reacties plaatsen . Ons productaanbod bestaat uit een breed assortiment dat opgebouwd is rond.


Inclusief professioneel advies. Onze passie voor vogels vertaalt zich in meer dan vogelsoorten, eigen voedselmengelingen en alle toebehoren. Verder vindt u ook bloemen, groenten, meststoffen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts