dinsdag 24 oktober 2017

Bakker bloembollen

Dat kan eenvoudig en snel bij Bakker. Naast een breed assortiment met kleurrijke en bijzondere bloembollen , verzenden wij al onze producten zorgvuldig verpakt naar onze klant. Daarnaast geven we 1 bloeigarantie op alle bloembollen uit het assortiment.


Al onze bollen hebben namelijk . Plant tulpenbollen in het najaar en geniet in het voorjaar wekenlang van de kleurrijke bloemen. Ruim voordat tuinplanten en bomen in de lente uitlopen, zorgen tulpen al voor kleur in de tuin.

Informatie en tips over: Alliums vindt u bij Bakker. Pakketten en Collecties zijn aantrekkelijk geprijsd. Alle bloembollencollecties zijn hieronder nog een keer bij elkaar gezet. We hebben de beste soorten voor u geselecteerd en samengevoegd in deze prachtige collecties.


Selecteer hieronder snel . Laat uw tuin tot bloei komen met Bakker ! Bestel nu bloembollen , planten, rozen en tuinaccessoires in ons online tuincentrum. Naast voorjaarsbloeiende krokussen verkopen wij bij Bakker ook herfstkrokussen. Plant de bollen in groepjes in het gazon of de border, maar ook in een bloempot doen ze het uitstekend.

Ook handige informatie over bloembollen en planten. Bloembollen Cadeaus vindt u bij Bakker. Verwildering van bollen is zeer gemakkelijk: u hoeft er na het planten nauwelijks meer naar om te kijken!


Genieten van de bloemen is het enige wat u hoeft te doen. U kunt ze planten onder struiken en bomen en zeker ook in borders en tussen bodembedekkers. Elk jaar in de lente komen ze gewoon weer terug! Voorwaarde is wel dat de grond tijdens de rustperiode van de bollen nogal droog is en dat het blad volledig kan uitrijpen.


Daarnaast hoeft u het gras na de bloeiperiode in het voorjaar, nog niet te maaien. Bollen en knollen zullen een levendige toevoeging vormen in borders en in decoratieve potten op het terras of balkon. Als u dat wel doet, verstoort u . Ze kunnen zelfs worden genaturaliseerd in het gras voor een weide effect. De prachtige bloemen geproduceerd door de lente bollen , zoals tulpen en narcissen, zullen de tuin . Waar u de lelies ook plant, deze bloembollen zullen zeker de aandacht trekken met hun weelderige bloemenpracht. Lelies zijn ook nog eens prima snijbloemen.


Zo kunt u ook binnenshuis genieten van uw zelfgekweekte lelies. Kijk snel naar ons ruime assortiment lelie bollen en geniet jarenlang van de lelies in de tuin! Het aantal nagels per bloem is afhankelijk van de maat van de bloembol. Grotere bloembollen kunnen wel tot nagels produceren.


Deze grotere bloembollen zijn niet optimaal voor het gebruik in de tuin, de bloemen kunnen topzwaar worden en makkelijk knakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts