dinsdag 17 oktober 2017

Aveve bakken

Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer producten toe. Met deze overheerlijke gevulde Turkse broodjes scoor je altijd. De frisse vulling met fetakaas, peterselie en yoghurt doet je zin krijgen in vakantie. Fingerfood om je vingers bij af te likken!


Broodpudding met bosbessen.

Lekker én ecologisch, wat wil je nog meer! Chiazaad is een supergezonde aanvulling voor je dagelijkse boterham. Het zit boordevol omega calcium, eiwitten, vezels en antioxidanten. Wil je creatief brood bakken en zelf gist, zout en andere ingrediënten toevoegen? Dan is deze Classic-broodmix ideaal voor jou.


Hieronder vind je een basisrecept voor de . Klassieke tarwebloem voor wit brood. Deze mix bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Voor vezelrijk volkorenbrood met een zachte kruim en een luchtige structuur.

Dit meel is gemaakt op basis van voltarwemeel. Gooi die broodrestjes niet langer weg, maar maak er een dessertje van met dit heerlijk recept. Verrukkelijk én ecologisch! Een heerlijke zoete crumble met een fruitige aardbeienvulling . Roer de boter mals, voeg eerst de eieren en daarna de mix voor cake toe.


Klop gedurende minuten tot een homogeen beslag. Vet de bakvorm in en vul met het beslag. Bak de cake à minuten op 1°C.


Unieke combinatie van inheemse en exotische granen en zaden die al eeuwenlang verbouwd worden. Zoals boekweit, gierst, quinoa en amarant. Ook ideaal voor sandwiches of vlaaibodems. Zeer eiwitrijke tarwebloem, ideaal voor het bereiden van knapperige stokbroden, pistolets en wit brood.


Ingrediënten mengen, vormpjes vullen en bakken maar. Simpel, plezant en superlekker. Thuisbakken is immers een toffe belevenis voor jong en oud. Met de nieuwe variëteiten op basis van natuurlijke ingrediënten, een uitnodigend pakket decoreervormpjes . AVEVE Kris Marguillier in Brustem is een AVEVE -plus winkel, waar u alles vindt voor tuin, dier, hobby en bakken.


Ook de AVEVE all-in mixen zijn verkrijgbaar.

Royal Canin Expert Shop. Hoe bak je brood in uur. NimraxRemixes 53views. Heerlijk toch, hoe de geur van een versgebakken brood je huis vult?


Jammer dat je eigen brood bakken heel wat tijd en werk vergt, iets wat we niet altijd in overvloed hebben… Of denk je dat maar? En al helemaal als het uit eigen oven komt. Wie louter wil bakken in een broodbakmachine heeft dankzij de zeer grote variëteit aan melen bij de maalder, supermarkt en zeker dankzij de mixen bij AVEVE , ook een ruime keuze.


Tuin, dier en bakplezier! We zijn te gast bij AVEVE Izegem voor een bakdemonstratie. Een professionele bakker van AVEVE leert ons verschillende winterse bakrecepten.


We zien en proeven: peren crumble cupcakes, koffie-walnotentaart, Deense appelvlecht voor bij t ontbijt, kruidige muffinbroodjes voor bij de kaasplank en een luxe broodkrans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts