dinsdag 24 oktober 2017

Sportcentrum west

Sportcentrum West in Rotterdam omvat een zwembad en een sporthal. In het zwembad kun je naast vrijzwemmen ook baantjes trekken of leszwemmen. U kunt de sporthal huren op aanvraag voor verschillende sportactiviteiten en commerciële activiteiten zoals een beurs, rommelmarkt, evenement.


Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen. Sorteren op Yelp Sorteren.

Note that this place is only good for sports swimming in straight lines, not for leisure. Kies voor zwemmen, tennissen of geniet van de sauna. Zwembad West bevindt zich aan de Spaanseweg in Rotterdam-West, niet ver van het Sparta-Stadion Het Kasteel. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Zoekt u een sportcentrum waar u alle activiteiten onder één dak vindt?


Voor tennisles in een groep of privetraining. Tennisschool De Kloek staat al jaren bekend om zijn hoge kwaliteit in de tennislessen. Hier kun je lekker sporten en ontspannen.

Er is aan jong en oud gedacht. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Het recreatiebad beschikt dus over een waterglijbaan, die meter lang is en start op een hoogte van meter.


De glijbaan eindigt is een plonsbad. Entree gratis Parkeren gratis 1stands binnen in de sporthal. Ook kunt u gebruik maken van onze horeca waar lekkere hapjes en drinken verkrijgbaar is. Bedankt dat je meehelpt om jouw verenigingspagina op Sport.


LOKATIE en ROUTEBESCHRIJVING. HOU STAND traint en speelt in Sporthal West in Rotterdam-West (deelgemeente Delfshaven), op de grens van Rotterdam en Schiedam. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel . Over KRAJICEK PLAYGROUND SPORTCENTRUM WEST.


Op deze Krajicek Playground liggen twee verharde tennisvelden en een veldje met zand waarop voetvolley of beachvolleybal . Delfshaven Kosten: € - per les of € per maand ( onbeperkt sporten). Voor wie: Volwassen vrouwen uit de wijk. Sporthal West Hou Stand traint en speelt volleybal in Sporthal West in Rotterdam-West, op de grens van Rotterdam en Schiedam.

De sporthal staat in de deelgemeente Delfshaven, vlakbij het Sparta-stadion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts