donderdag 19 oktober 2017

Zwembad molenkoog

Tijdens het zwemseizoen (van mei tot half september) bruist het grootste openluchtbad van Texel van de activiteiten. Voormalig lange afstandszwemmer Herman Willemse heeft vrijdagmiddag zwembad Molenkoog officieel geopend. Gerard Timmerman, hoofdredacteur Texelse Courant en Texel . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Wij zijn een hele gezellige recreatieve zwemclub voor jong en oud. Bedankt dat je meehelpt om jouw verenigingspagina op Sport.

Zwem en polo club TX 71. In dit veld voeg je jouw . In opdracht van de Gemeente Texel hebben wij het openluchtzwembad Molenkoog gerenoveerd. Na jaar intensief gebruik voldeed het zwembad niet meer aan de wensen en eisen van nu.


Direct na het zwemseizoen zijn de werkzaamheden gestart en in april is het zwembad opgeleverd. De renovatie omvat het . Klimaatbeheersing, verwarming, airo, ventilatie- en luchtbehandelingsystemen, duurzame energie. Wij helpen u verder met advies, installatie en onderhoud.


Het is prachtig gelegen aan de rand van Den Burg op het mooie eiland Texel.

De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Het zwemwater wordt nu gezuiverd middels een . Zien, ontdekken en beleven! Beleef de leukste dagen met veeltebeleven.


Texel heeft een mooi en groot openluchtzwembad waar je heerlijk kunt zwemmen, glijden van de reuze glijbaan en vooral veel plezier kunt maken. Voor de aller kleinsten is er ook genoeg te beleven. Met een peuterbadje en een ruime speel en . Na een lange winterslaap gaat zwembad Molenkoog in Den Burg weer open.


Vrijdag april is iedereen van 14. De ambitie was hoog, maar het resultaat mag gezien worden. Wat meteen opvalt is de overzichtelijkheid van het terrein. Het terras bij het Paviljoen is niet alleen een stuk ruimer, vanuit deze plek hebben ou - ders uitstekend zicht op de zandbak, het peuterbad en het grote . In totaal behaalden vrijdag kinderen hun diploma. Eerder deze periode werd het begeerde papiertje behaald door vier kinderen en door één volwassene: de 27- jarige . Sportservice Noord-Holland is hét kennis-, organisatie-, advies- en servicebureau op het gebied van sport en bewegen.


Het zoute water van de Waddenzee even zat? Openluchtzwembad Molenkoog. Neem dan voor de afwisseling eens een frisse duik in het gezellige openluchtzwembad Molenkoog op Texel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts