vrijdag 20 oktober 2017

Lakonia eiland 3

Privé Inka Ruïne (max. personen), relaxen met het gevoel dat u zich bevindt bij een warmwaterbron in een romantische grot met Tropische planten. Het zwemgedeelte bestaat uit een swimspa van 35°, inclusief jetstream om tegenstroom te zwemmen en whirlpool mee geïntegreerd in een ligbed en zitbank onder water. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. U kunt in alle rust genieten van de heerlijk warme Finse sauna, u kan verkoeling vinden onder de koud water emmer om daarna zalig na te genieten in de . De verschillende faciliteiten bevinden zich op het eiland.


Privé eiland (max. personen) met rotsen en palmbomen omgeven door het zwembad van 32°, met een stukje buitenzwembad.

Geniet van de Turkse stoomcabine met koude douche die zorgt in geen tijd voor een herboren gevoel, ontspan in de Whirlpool van 37° . Lakonia Privé eilanden - Sauna, beauty, massage en wellness in Berchem - Foto Lakonia Privé eilanden - Sauna, beauty, massage en wellness in Berchem - Foto Lakonia Privé eilanden - Sauna, beauty, massage en wellness in Berchem - Foto Lakonia Privé eilanden - Sauna, beauty, massage en wellness in . In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Dit kan je nergens beter dan op een onbewoond eiland. De eilanden bij LAKONIA zijn . Je hebt keuze tussen privé eilanden. Elk eiland heeft zijn voordelen en de één is al wat romantischer dan de andere.


Wij wonen maar op min.

Hebben al keer lakonia gedaan en keer lakonia lakonia zijn we nog niet geweest, is redelijk klein naar het schijnt. Eilandjes zijn 1 prive! Lakonia is groter dan lakonia maar wij vinden de toch . Je kunt ze afhuren voor bv.


Als je eens een paar uur wilt verdwijnen van de drukte is Lakonia de ideale plek! Lakonia is elke dag van de week open van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Ik ben op zoek naar een leuk, romantisch kado voor mn vriend zijn verjaardag. Hier kan je een onbewoond eiland huren.


Ik zelf woon in Nederlan en dit gebeuren is bij Antwerpen. Sauna Lakonia is gelegen in Berchem. Via het internet kwam ik bij hun terecht. Ik was een beetje laat met de reservatie (dagen op voorhand) en toen bleek dat eiland nog beschikbaar was voelde ik me dan ook . Verjaardagsfeestje Lars - 10de verjaardag.


Lakonia in Berchem is relaxen zoals het hoort: tussen de palmbomen, in de whirlpool, met een lekker drankje erbij. Lakonia heeft verschillende faciliteiten, elk met een volledig eigen identiteit en sfeer. Lakonia is een buitenbeentje in het saunalandschap, en dan vooral omwille van de inrichting.


Hier geen grote strakke tegels, Oosterse ornamenten of geurende kaarsen.

Maar drie exotische eilanden , met alles erop en eraan. Ooit iemand van gehoord? Er zijn drie prive eilanden waar je uit kan keizen. Elk voorzien van jacuzzi (binnen of buiten), tropisch zwemba palmbomen, stoomba sauna en koud dompelbad.


Je kan drankjes en hapjes bestellen die bij eiland zelf met een liftje geleverd . En alsof dat nog niet genoeg is, kan je er ook genieten van een Finse sauna en een outdoor (verwarmd) bubbelbad. Voor €14huur je het privé- eiland voor uur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts