maandag 23 oktober 2017

Kinderboerderij weert

Kom dan met uw gezin naar de kinderboerderij. Deze ligt in het recreatiegebied De IJzeren Man. Een bezoek aan de kinderboerderij is gratis.


Combineer uw bezoek aan de kinderboerderij met een picknick of een heerlijke . Volg altijd de aanwijzingen van de beheerder op.

Speciaal Lente arrangement IJzeren Man Weert. Van Horne Hoeve heeft de allerleukste speeltuin en kinderboerderij in Weert ! Kinderen kunnen hier heel fijn spelen of hun kinderfeestje vieren! Ook bieden wij vele mogelijkheden . Dit ligt in het recreatiegebied De IJzeren Man.


Houdt u van natuur, dieren en een leuke dag? Gratis toegankelijk, zie voor openingstijden de website.

En dat alles voor maar een entreeprijs. Jonge geitjes of konijntjes aaien? Bezoek een kinderboerderij in Weert ! Klik voor een overzicht.


Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in Midden-Limburg met je kinderen? Wil je graag dat zij onbezorgd een dagje kunnen genieten van leuke activiteiten? Breng dan een bezoek aan een van de vele kinderboerderijen in Midden- Limburg! Op onze website staat een uitgebreid overzicht met verschillende . Dat betekent dat de kinderboerderij in het IJzeren Man gebied in Weert weer gesloten is voor het publiek.


Vogelgriep is een zoönose, wat betekent dat de besmetting van dier op mens kan worden overgebracht. Daarom moeten ook kinderboerderijen per direct maatregelen treffen. De kinderboerderij in de IJzeren Man in Weert is daarom tot woensdag november 11.


Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel ! Voeg toe aan je mobiel: . Afgelopen zondag was het fantastisch weer, weer om een terrasje op te zoeken bij een speeltuin.

Deze manege heeft naast een groot terras ook een kinderboerderij en grote speeltuin. Onze zoon heeft zich urenlang geamuseerd! Partycentrum en Brasserie De Sluis is een ideale locatie om lekker in alle rust te kunnen genieten van de prachtige natuur rondom Weert (o.a. Park de IJzeren Man). Wij hebben lekker gelunched.


De meest volledige site met ruim 66. Nabijgelegen is de binnen- en buitenspeeltuin Kinderpretlan een klimbos, een fitness-sportparcours en een kinderboerderij. Het grootste deel van het gebied bestaat uit een afwisselend natuurgebied met droge bossen, heide, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts