donderdag 19 oktober 2017

Holle stalen bollen

De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen. Voor dit product zijn geen downloads beschikbaar. Hoe maak ik mijn bestelling?


Maak onderstaand de juiste keuze bij de selectie opties. Geeft het juiste aantal aan dat u wilt bestellen.

De bollen zijn zowel hol als massief en als halve bol verkrijgbaar. Specifieke wensen in maten en uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij onze Sales afdeling: telefoonnummer . Andere en grotere maten, zoals 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm en 645mm kunt u bij ons op aanvraag verkrijgen.


St 37(FE), las en verzinkbaar ijzer. Legering, prijs per stuk ex. Hieronder treft u het overzicht van standaard mallen voor het maken van halve bollen die van Orfa Visser zelf zijn.


Op deze mallen werken wij voor derden.

De Plaatijzerindustrie is specialist in de productie van bodems en allerlei andere pers- en gloeiwerkzaamheden. Denk daarbij aan Klöpper- Korfboogbodems, bolle schijven, tellerbodem, halve bollen , etc en vele andere koudvervormde delen voor zeer uiteenlopende toepassingen. Neem contact op met de leverancier.


Aluminium, staal , rvs en messing ronde knoppen en kogels in diverse maten leverbaar, met en zonder draadgat. De kogels met draadgat zijn uitermate geschikt als onderdeel van een hekwerk van siersmeedwerk. D = outside dimension s = wall thickness before forming. Bollen , schijven en hulzen. DEUTSCH : Halb- und Hohlkugeln aus Stahlblech verschweißt und sauber geschliffen.


ENGLISH : Hemispheres and balls made of sheet steel. With seam ground smooth. ESPAÑOL : Semiesferas y esferas en chapa. Bestel Klik hier voor meerdere maten . Holle bol met kap zonder lasnaad.


De holle lading is een bepaalde vorm die aan een explosief gegeven kan worden. Bij een bolvormig explosief zal er zich bij ontploffing zowel een naar buiten gerichte explosie voordoen, als een naar binnen gerichte implosie. Beide effecten hebben slechts een relatief geringe uitwerking op een stalen pantserplaat.


Bij de naamgeving voor de bol - en holschaaf gaan de respondenten zowel uit van de vorm van de zool van de schaaf als van het resultaat dat de bewerking met de schaaf op het hout heeft: de bolschaaf vormt holle profielen, de holschaaf bolle.

Wij hebben een uitgebreid assortiment halve holle bollen , te gebruiken als laskap of voor decoratiedoeleinden. Ervaar onze service en kwaliteit. Onder het aandrukken of for- ceeren buigt de plaat om. Eén daarvan heeft drie parallelle groeven rondom de evenaar, maar voor de rest zijn er eigenlijk maar twee soorten type metalen bollen gevonden.


Namelijk de stevige blauwe metalen bollen met witte vlekken die zo hard als staal zijn, en de holle bollen met een dunne schaal die maar een dikte van mm hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts