maandag 23 oktober 2017

Optisport zwembad de leye oisterwijk

Schrijf je dan nu in voor de turbocursus! Op de volgende data vindt het . Locatiemanager: Sander Wiessenhaan. OISTERWIJK - In zwembad De Leye in Oisterwijk is de afgelopen maanden twee keer iets misgegaan tijdens de zwemles waardoor de veiligheid van.


Zwembad de Leye , Oisterwijk.

Optisport van het zwembad een officiële waarschuwing heeft gekregen na de voorvallen. Maatregelen in zwembad Oisterwijk na twee incidenten tijdens zwemles. Kom gezellig disco zwemmen bij zwembad De Leye en schrijf je in met korting via Sjors Sportief. Alle contactgegevens vindt u natuurlijk op MijnOisterwijk. Overname overdekt zwembad de Leye door OptiSport.


Tot die tijd is het zwembad in beheer van de gemeente en Sportbedrijf Oisterwijk en blijft het rooster. Daarom verdient zwembad Optisport de Leye in Oisterwijk een warme douche! Voor iedereen die wil werken aan fitheid en zwemtechniek!

U kunt bij zwembad de Leye kiezen uit maar liefst verschillende groepslessen met verschillende trainingsinspanningen. Kortom, voor ieder wat wils! De gemeenteraad stelde hiervoor de benodigde middelen ter beschikking.


Medewerker Horeca – Oisterwijk. En dat betekent dat De Leye voorlopig open blijft en dat het . Ik, Karin Rentmeester, ben kei trots op wat we samen bereikt hebben met Optisport ( zwembad de Leye ), de vele kopjes koffie en thee die ze schonken. De sfeer, het warme ontvangst keer op keer, de veiligheid tot de kleinste details was geregeld. Stichting Oisterwijk Centraal en Stichting Ons Oisterwijk.


Daarvoor ben je bij Optisport aan het juiste adres! Het lesaanbod is groot: Van reguliere zwemles tot turbolessen en. Calypso Diving Oisterwijk daar. Iedere woensdagavond van 21.


Uiteraard is er dan een . Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Er verandert verder niets . Voordeel op Optisport zwembaden ?

Word lid van ledenvereniging Thebe Extra en u ontvangt korting op workshops, uitstapjes, verzekeringen en meer! Wil jij onderdeel worden van hun herinnering aan dit avontuur? Begin dan je zweminstructeur carrière bij Optisport Wat houdt de functie in?


Je bent creatief in je les en kan kinderen gerust stellen . Upload your holiday pictures and holiday videos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts