donderdag 12 juli 2018

Vacature driezorg

Bekijk de vacatures bij Driezorg op onze speciale vacaturepagina en solliciteer gemakkelijk online. In deze functie ondersteun je de. Bekijk online vacatures bij Driezorg op de grootste vacaturebank van Nederland.


See this and similar jobs on LinkedIn. Voor locatie Berkumstede in Zwolle is Driezorg op zoek naar: Vrijwilligers die ondersteuning wille. Ben jij die ambitieuze controller die Driezorg zoekt?

Kijk gauw op onderstaande link voor deze vacature. Wonen, Welzijn en Zorg voor ouderen in een vertrouwd en veilig thuis. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Opleidingsniveau, Niveau 5. Arbeidstij In overleg.


Het betreft een vacature voor de periode van jaar en een dienstverband van - uur. De locatie is Fermate ( Driezorg ), Händellaan 315. Deze vacature bij is niet meer actueel.


Hieronder staan enkele vergelijkbare vacatures die voor u wellicht interessant zijn.

Locatie Driezorg Daniël is onderdeel van Zorginitiatief de Bosk te Harkema. Vacature : Technisch Pedagogisch medewerker. Dit initiatief bestaat uit Driestroomhuis de Bosk Gezinshuis met haar Intensieve Woonbegeleiding, Driestroomhuis de Bosk Trainingslocatie en Driezorg Daniël Dagzorg en . Wim Rave stapt per september op als directeur-bestuurder van Driezorg.


Als reden voert de zorgaanbieder in. Onlangs is er een vacature uitgezet. Tot het moment dat deze vacature is vervul zet interim-bestuurder Ina Huesken - samen met de Raad van Toezicht - alle lopende werkzaamheden voort. Dit gebeurd op verschillende plekken binnen de regio Utrecht. We vangen verschillende doelgroepen op.


Zo zijn er groepen met kinderen met een ernstige meervoudige beperking, kinderen die veel behoefte hebben aan duidelijkheid en structuur, kinderen met ernstige gedragsproblemen, jonge kind-groepen en drie zorg. Beide hebben ertoe geleid dat Driezorg is uitgegroeid en ontwikkeld tot een erkende organisatie op het gebied van ouderenzorg en ouderenhuisvesting in Zwolle en omgeving. Directeur-bestuurder van Driezorg Wim Rave verlaat de organisatie in Zwolle en omgeving per september. De raad van toezicht en hij zijn het niet met elkaar eens over de aanpak van veranderingen in de ouderenzorg, luidt de motivatie. Driezorg heeft een vacature , en staat onder verscherpt toezicht.


Het Zorginitiatief is franchisenemer bij de Driestroom te Elst. Over de opvolgingvan de heer Rave is op dit moment nog niets bekend. In het werken met onze doelgroep zijn wij op zoek naar het stukje alledaags geluk . Met veel trots kunnen wij bekendmaken dat onze collega Ivo Konings per direct de rol van toezichthouder bij Driezorg gaat vervullen.

Hij wordt toegevoegd als lid van de Raad van Toezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts