vrijdag 6 juli 2018

Discozwemmen haarlem

Kinderen tot jaar gratis. Discozwemmen is het ideale uitje dat garant staat voor een hoop plezier. Het is namelijk één groot feest.


Terwijl de nieuwste muziek uit de speakers komt, kunnen kinderen zwemmen in een van de zwembaden van SRO. Uiteraard ontbreekt een flitsende lichtshow niet.

Tijdens het discozwemmen kan er geen gebruik gemaakt worden van de stoom- en saunacabine! Ondanks de lage opkomst toch met erg veel plezier het zwembad onveilig gemaakt! Wil je uit je dak gaan, lekker zwemmen en misschien wel je verjaardagspartijtje vieren, kom dan naar het discozwemmen. Wij hebben een compleet aanbod met voor elk wat wils en staan voortreffelijk bekend in Heemstede, Haarlem , Haarlemmermeer en Hillegom en omliggende gemeenten. Onze app is bedoeld om alle informatie voor u nog toegankelijker en overzichtelijker te maken.


Wilt u weten wat er mogelijk is met kinderfeestjes? In De Koploper is het elke laatste vrijdag van de maand feest!

Dan toveren we het zwembad om tot discozwemparadijs voor jongens en meiden van tot en met jaar. Er is speciale verlichting met discobollen en een rookmachine. Kom op de fiets naar het zwembad! Fietsen, voordeel voor jou en jouw kind!


HAARLEM – Wethouder Cora-Yfke Sikkema verplaatste november alvast een boom langs de Europaweg naar de nieuwe locatie ter hoogte van de . Auto komt ondersteboven tot stilstand na ongeval in Haarlem. Wie zin heeft in discozwemmen moet wachten tot vrijdag september. Op zoek naar discozwemmen dicht bij u buurt Haarlem ? Ook vindt u hier een kaart waarop de aanwezige discozwemmen (s) in de buurt van Haarlem te vinden zijn. Bent u zelf vertergenwoordiger van een organisatie die actief is als . Go-Kids regio Haarlem ›. Wij zijn ook te volgen via: In de schijnwerpers.


Hans Willemse Administratiekantoor is ge- vestigd in Haarlem en adverteert in Ijmuiden. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen! Happy running strandloop.


De winnaars van deze wedstrijd zijn Kim van Doorn (jaar) uit.

IJmuiden, Suzanne de Jong (jaar) uit Vijfhuizen en Dirk van der. Wel (jaar) uit Haarlem. Wouter van Zandvliet (jaar) uit Haar- lem en Donny van der . Lessen in aquarobics, zwemtechniek, aquajogging, bootcamp, zwangerschapszwemmen, aquafitness, senior- en fit. Daarom organiseren we een leuke activiteit buiten de deur: vrijdagavond februari gaan we gezellig met ze allen zwemmen op discodeuntjes! Met weer een nieuw spelletje in de leer en de zwakke zaken van de voorgaande wedstrijden te hebben doorgenomen we op vrijdagavond naar IJmuiden mochten.


Zonder Marnix die een avond discozwemmen moest begeleiden. Vooraf aangegeven dat het een fysieke, gelouterde tegenstander is, waarbij . Daarom zijn er activiteiten buiten de hal: jeugd gaat discozwemmen en senioren gaan beachvolleyballen. Afgelopen maand tekende BCV twee nieuwe sponsorcontracten: met Dave Macare van Regeer Sport en Aad de Wit van Wolfsbergen Van Haarlem. Vrijdag december: standaard inhuur.


Tegelijkertijd werd ook het . Zwembad IJsselmonde FB Pagina, Dwarsdijk 8 Rotterdam, Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts