donderdag 26 juli 2018

Festuca glauca intense blue knippen

In de zomer bloeit dit gras met bloeiaren, die eerst de kleur van het gras aannemen om. Koop uw zwenkgras vertrouwd online bij tuinplantenwinkel. Blauwachtig siergras waarbij oudere bladeren eerder dof van kleur gaan worden.


Festuca glauca ´ Blue Select´. Na de bloei opnieuw insnoeien voor een .

Door hier en daar de bruine en dorre bladeren weg te plukken en de plant tot 20cm terug te knippen helpt u de plant ook aan een snellere nieuwe groei. Snoeitijd voorjaars-snoei. Dactylis Glomerata Variegata (Kropaar) - Geheel snoeien, 15cm boven de grond.


Eragrostis Eliotii Blue Eros (Liefdegras) - Slechte delen wegsnoeien. Ik zie geen reden om ze weg te knippen : de pluimen geven een mooier winterbeeld dan een kale plant. De staalblauwe blaadjes rolt hij bij droogte op tot smalle buisjes, zodat ze op warme zomerdagen bijna geen water verdampen.


Sproeien is voor dit grasje daarom ni. Deze plant is uiterst geschikt voor de aanplant in je tuin of voor op je ter.

Carex is een grasachtig kruid: Zegge. De grote pollen blijven groen in de winter. Je hoeft ze niet af te knippen. Staan graag in de schaduw.


Langs het pad of langs de border geven ze structuur en onkruid krijgt geen kans. Niet vlak onder bladverliezende bomen zetten, dan moet je het afgevallen blad verwijderen. Beschrijving: Bladhoudend. Geschikt voor droge grond. Bloeimaand: juni - juli.


Dan knip je het in maart ( na de vorst ) alsnog af. Er is ook nog een soort dat klein . Dit siergras staat erg leuk in een bloempot. Het is een makkelijk siergras dat niet veel onderhoud nodig heeft. Latest video clip of canada, the most singing video clip.


Caclip always updates the new and best videos, the best clips and the best song on the net. High quality clips facebook.

Dus ofwel woekert die toch onder speciale omstandigheden, ofwel heeft iemand je een andere festuca verkocht. De bladeren zijn wintergroen, heel fijn en diep blauwgroen gekleurd. Beide soorten zijn winterhard.


In het voorjaar geven beide soorten bloeiaren. Bij beide soorten beperkt het onderhoud zich door in het voorjaar het onderste oude blad weg te halen. Bekijk alle reacties via groeninfo. Je kunt er een rustgevende sfeer mee creƫren door er meerdere bij elkaar te planten.


Ze zijn geschikt als afscheiding, opvulling in een gemengde border en als decoratie in grote potten. Dit zorgt voor een mistig . Little Bluestem identification.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts