woensdag 18 juli 2018

Tuincentrum kolbach klantenkaart

Met de klantenkaart spaart u bij elke bezoek van het totaalbedrag van uw aankopen. Dit bedrag wordt bijgeschreven op het tegoed van uw kaart. Dit tegoed kunt u op elk moment inzetten als korting.


Ook staan al uw aankopen geregistreerd op uw kaart, dit is handig voor uw . Registreer uw klantenkaart.

Bedankt dat u bij ons de klantenkaart aangevraagd heeft. U kan de klantenkaart hieronder registeren door uw gegevens in te vullen. Pas na de volledige registratie van de kaart kunt u de gespaarde punten verzilveren.


Lukt het niet om onderstaande formulier in te vullen. Een groot en gezellig tuincentrum. Een complete dierenwinkel en alles voor uw huis en tuin. Kijk snel op onze website en webshop!

Heeft u geen kassabon meer? Maar wel een klantenkaart , dan kunnen wij voor u de kassabon opzoeken in ons systeem. Voor ruilen en retour kan u zich melden aan de infobalie in de entree van ons tuincentrum. Voor planten en levende materialen geldt een retour termijn van uur na aankoop.


Artikelen aangekocht in . In ons tuincentrum vindt u alles voor uw hond. Van hondemanden, benches en riemen tot voeding, kluiven en leuke hondenspeeltjes. Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond.


Graag tot ziens in ons tuincentrum , dé dierenwinkel van Rijswijk (N-br) met alles voor uw hond! Maak het barbecueën voor uzelf plezieriger met de juiste barbecue accessoires. Zoekt u een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wilt u advies over speciale schoonmaakmiddelen? De buitenkeuken wordt steeds populairder in Nederland. Er bestaan twee soorten buitenkeukens: de vaste en de verplaatsbare buitenkeuken.


Daarbij heeft u ook de keuze uit gas, houtskool en elektrisch. Welke voor u het beste .

Zonder direct een gehele nieuwe set aan te hoeven schaffen, kunt u de stijl van uw tuinmeubelen ook veranderen met nieuwe kussens. Kies kleuren die aansluiten bij de planten en bloemen . Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk? Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen!


Vraag deze dan snel aan bij onze infobalie. Tuincentrum Kolbach , Rijswijk, Netherlands. Hemelvaartsdag mei geopend van 9. Vlakbij Pijnacker is ons tuincentrum gevestigd waar wij echt van alles hebben voor.


Bij GroenRijk de Wilskracht kunt u sparen voor korting met de klantenkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts