maandag 16 juli 2018

De oude mars zwolle

Reiswijzer (Openbaar vervoer). Voor al uw vragen over zorg- en dienstverlening. Binnen in de historische boerderij De Oude Mars ligt de ingang naar het Theehuis.


Deze is gesitueerd in de voormalige hooischuur. Hier wordt koffie, thee met wat lekkers geserveerd door, onder andere, cliënten van De Oude Mars. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.

Droomt u van royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer, omringd door rust, groen en ruimte? Genieten van het goede leven in uw droomhuis in uw eigen stijl, van aangenaam klassiek tot onderscheidend modern. Het authentieke , landelijke buitengebied de Oude Mars , grenzend aan het landgoed Zandhove,. Ten zuiden van Zwolle , grenzend aan het fraaie landgoed Zandhove,. Ze zijn bereid in actie te komen mocht de gemeente Zwolle daadwerkelijk kleinere kavels gaan aanbieden.


In een economisch lastige tijd hebben wij het aangedurfd . Ga zaterdag november op paddenstoelenavontuur bij de historische boerderij De Oude Mars in Zwolle. Natuurgidsen Herman Cleine en Sandra Narain nemen ons mee op rondreis dwars. Onderweg kun je volop genieten van de herfstkleuren en geuren van de vele mooie en mysterieuze paddenstoelen.

In opdracht van zorgspectrum. Het Zand transformeerde Bierman Henket archi- tecten de hofboerderij naar een hedendaags zorg- centrum. De gemeente Zwolle is blij dat het Rijksmonument een goede bestemming krijgt. Daarnaast hoopt de gemeente dat de verbouwing van de boerderij een positieve impuls geeft aan het realiseren van het villapark de Oude Mars ,naast de boerderij.


De verkoop van de luxe kavels, die tussen de 350. Locatie De Oude Mars bevindt zich op een unieke plek in Zwolle -Zuid aan de rand van het landgoed Zandhove. Het is een gerestaureerde historische boerderij (een karakteristieke Limburgse Hoeve) met sfeervolle binnenplaats.


Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Deze bijzondere boerderij is een thuis voor cliënten . Bekijk alle huizen te koop in Oude Mars , Zwolle op funda. Wenst u een authentieke woning in het landelijke buitengebied van de Oude Mars ? Zorgspectrum Het Zand heeft voor 800. Dan is dit de unieke kans voor u. Het gebied grenst aan landgoed Zandhove, waar u helemaal tot rust kun komen, maar waar de stad wel dichtbij is. Een plek omringt door rust, groen en ruimte.


Zwolle – Vanuit het project Natuurlijk Samen was er op woensdag juli weer een leuke natuuractiviteit bij de Oude Mars. Routebeschrijving naar Oude Mars De Oude Mars in Zwolle Routeplanner - Alle Rijksmonumenten van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts