woensdag 25 juli 2018

Ekoplaza recepten

Ekoplaza is een biologische supermarktketen. Stuk voor stuk ingrediënten waar je heerlijke gerechten mee kunt maken. Daarom krijgen jullie vandaag vijf van onze favoriete herfstrecepten.


Geniet van al deze mooie . Wij weten er wel raad mee!

De geur en smaak van echt eten en drinken is niet te vergelijken met geprepareerd voedsel. We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. We geloven dat de bodem de basis van alles is.


Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Ik heb hem net even doorgebladerd en die recepten. Met lekkere recepten , interessante weetjes, praktische tips en korting op . Wil jij kans maken op één maand lang gratis ontbijt ?

Ben jij bezig met het voorbereiden van je maaltijden of laat je alles. Wat staat er bij jou op het menu vanavond? Deze Gado Gado past prima in. Lekker én zonder al te veel suiker! De avocado geeft de pestosaus romigheid en voegt een flinke portie broodnodige gezonde vetten toe aan het gerecht.


Je kunt deze pasta vinden bij o. Op zoek naar een pastagerecht zonder opgeblazen buik of after-dinnerdip als gevolg? Dan is dit een recept voor . We bieden verschillende maaltijdboxen zoals: het Variatie menu, Vegetarisch menu, Familie menu, Koolhydraatarm menu, Gluten-lactosevrij menu, Vegan menu en Streekbox bio. Doe ook mee met de Suikervrije Weken van Miss Natural!


Eva van Zeeland zal je wegwijs maken in haar suikervrije wereld. Drie originele recepten om dit weekend flink mee aan de slag te gaan. Wat is jouw favoriete recept met asperge?


Vriendelijk lach ik je toe en er zijn een aantal mooie producten scherp geprijsd. Daarbij komt dat we gezamenlijk een boekje met maaltijden hebben samengesteld met o. In iedere 'workshop' leg uit ik eerst uit wat miso is en wat je ermee kunt. Elke keer met een ander thema.

Daarna gaan we aan de slag met de . Richard de Leth is de kenner van OERsterk eten en staat er voor dat we moeten eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Als eerste van Lisette Kreischer. Bij GEKop vind je alle vestigingen van EkoPlaza in Roermond op een overzichtelijke pagina, inclusief telefoonnummer, website, routebeschrijving, recensies en meer.


De afgelopen jaar opende EkoPlaza gemiddeld winkels per maand. Tijdens de opening zal er een live kookwedstrijd gehouden worden met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts