maandag 30 juli 2018

Zwembad monnickendam

Dan is sportfondsenbad Monnickendam zeker een bezoekje waard! Op onze website vindt u ons aanbo de tarieven en de lestijden. Ook kunt u hier terecht voor alle nieuwtjes en de agenda. Wij heten u van harte welkom om een keer in ons zwembad te komen kijken of (recreatief) te komen zwemmen. De meest volledige site met ruim 66.


Activiteiten in zwembad.

Naast vrijzwemmen zijn er in dit zwembad ook allerlei zwemactiviteiten te doen, zoals (groot)ouder- kindzwemmen en natuurlijk zwemlessen. Het zwembad heeft een 25-meterbad en is geschikt voor jong en oud. In het overdekte sportfondsenbad Monnickendam kun je gezellig recreatief zwemmen met de kinderen. Jullie zijn allemaal van harte welkom in het zwembad van 13. Ook leuk om je kinderfeestje te vieren.


In het zwembad in Monnickendam zijn ze erg enthousiast over de heatpipes die sinds vorig jaar op het dak van het zwembad staat. De productie ervan was goed in de laatste zomer. Zelfs in december (rond vriespunt) met mooie blauwe lucht en zon die goed op de pipes ging schijnen werden de heatpipes . Turbo zwemles start bij aanmeldingen ( nog aanmeldingen nodig).

In deze publieksverkiezing draait het om de waardering van onze inwoners voor dit zwembad. Er zijn titels te winnen per provincie en per categorie. Maar natuurlijk is er straks maar landelijke winnaar. Werk aan uw conditie en ga banen zwemmen in dit professionele zwembad. U kunt met deze WL Deal in de vroege och.


Het ondiepe water (max. m) is afgeschermd met een ballenlijn. Het water wordt tussen mei en september om de twee weken gecontroleerd op kwaliteit door de Regionale . Het waren toen vier vlakkeplaat collectoren van elk 4m2. Dit leverde al een aantoonbare gasbesparing op van circa per jaar.


Nu zijn er in deze zomer moderne en meer efficiënte heatpipes . Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. ABC-zwemmen, ouder en Kind zwemmen en diverse aquasporten. Zwembad in Monnickendam. De leukste dagjes uit in Noord-Holland!


Zien, ontdekken en beleven! Beleef de leukste dagen met veeltebeleven. Exploitatie zwembad Monnickendam. Wij hopen jullie allemaal op maandag oktober om 19. De kosten zijn €per.

We hopen jullie allemaal te zien op maart om 20. Dan konden we weer wat meer zwembaduren huren hier in Monnickendam en ons aanbod op zwemgebied uitbreiden. Bekijk alle huizen te koop in Monnickendam en West-Graftdijk op funda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts