woensdag 18 juli 2018

Intex zwembad repareren onder water

Zelfklevende plakkers om een zwembad onder water te kunnen plakken. Plak snel het zwembad met deze plakkers. Het zwembad hoeft niet droog te zijn! Eenvoudig scheurtjes en kleine lekkages plakken, ook onder water.


Inhoud plakkers van 6. Zo kunt u gaatjes en scheurtjes dichten aan de binnen- en buitenkant van uw opzet- of inbouwzwembad , zodat het water er niet meer uitloopt.

Wij verkopen verschillende reparatiekits en reparatiesets. Welke zwembad reparatieset kopen ? Daarover informeren wij u hieronder! De strookjes zijn voor het snel repareren van lekken in PVC (bijvoorbeeld liners) en opblaasartikelen. Het onder water voorbereiden van de ondergrond om de lekkage in het zwembad te repareren door.


Wij hebben een tweetal weken geleden een intex zwembad met metal frame gekregen. Nu hebben wij het een paar dagen geleden uitgesteld en zijn het beginnen vullen. De afmetingen zijn 457cm op 107cm.

Nu blijkt dat er water onderstaat en tamelijk veel! Dus vermoedelijk een lek! Reparatie kit - Zwembadstore. Terug naar productpagina.


Er staat: onder water : na aanbrengen van de kleefstof, het stuk vinyl dichtplooien en onmiddellijk aanbrengen. Dit is een reparatie set om de liner (folie) te repareren. Ook te gebruiken onder water en droog binnen enkele seconden. Ook al verzorgt u de folie van uw zwembad nog zo goe een gaatje is zo gemaakt. Deze reparatieset van Poolstyle stelt u in staat dit gaatje onder water te lijmen.


U hoeft dus uw zwembad niet leeg te laten lopen. Voor kleine lekken in opzetzwembaden of linerzwembaden kan je heel eenvoudig via een “Liner repair kit” het lek onder water dichten. Voor grote gaten heeft u een stuk liner nodig samen met wat THF solvent. Voor nieuwefolie (liner) of op maat lassen.


Nieuw Zie pagina 2diverse sticker verfraaiingenwaterlijn sticker folie voor verouderde folie. Intex reparatieset voor het plakken van lekkages in uw zwembad , luchtbe zwemband en andere opblaasbare artikelen. Deze set bestaat uit zelfklevende vellen van x cm.


Voor het plakken heeft u geen lijm nodig.

De plakvellen zijn niet onder water te gebruiken. Maak het zwembad eerst leeg. L_iek schreef: Er stond bij dat ik het oppervlak droog moest maken.


Dit heb ik gedaan en dan blijft het niet plakken. Er kotm toch water uit het gaatje waar ie lek is? Koop of Verkoop reparatieset op Marktplaats. Bijzonder geschikt voor bovengrondse.


Ik heb een opzet zwembad wat een lekkage lijkt te hebben is dit te plakken met het water erin of moet alles leeg of in ieder geval tot onder het lek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts