donderdag 26 juli 2018

Orchideeëntuin haren

Fototentoonstelling samengesteld door de Historische Kring Haren OldGo. Te zien tot januari, toegang gratis. U kunt bij ons terecht voor: rondleidingen, lezingen, bloemwerk, rouwstukken, bloemstuk, relatiegeschenk, . Follow Orchideeëntuin on Twitter.


Old Go, oud haren en omstreken. Ook onze oude liefde Anthuriums komt terug en.

Het is een familiaire en gezellige bedoening, de persoonlijke benadering maakt het hier wat minder massaal, de groep bezoekt een echte orchideeënkwekerij met een speciaal aangelegde orchideeëntuin van 500m alles is overdekt. Tijdens een bezoek zullen groepen versteld staan van de verscheidenheid aan . Reinhart Orchideeën, Haren , Groningen, Netherlands. Nooit geweten dat deze kwekerij bestond en ik woon al jaren in Haren.


Mijn man wist er wel van maar had. Daarna rondleiding door de orchideeëntuin en de wandeltuin met vissen en vogels. Tevens buitentuin met vijvers. Frans is al meer dan jaar verzamelaar van orchideeën.


Zijn verzameling heeft hij in de orchideeëntuin tentoongesteld zodat iedereen ze kan bewonderen.

Er bloeien steeds weer andere . Bewonder vlinders in de vlindertuin, ontdek prachtige orchideeën en speel in de overdekte speeltuin! Koop online tickets met korting voor de Orchideeën Hoeve. Er is een binnen- en buitentuin (entree gratis) met tuinorchideeën. Kinderen zijn van harte welkom, . Informatie: Ontdek een Harens Oerwoud! De tuin is een afgescheiden gedeelte van de kas.


Natuurlijk kunnen ook andere vragen beantwoord worden en kan een wandeling door de orchideeëntuin gemaakt worden. Wat: stekkenmarkt fuchsia vereniging. Met de gastvrijheid en het vertrouwen in de bezoekers zit het dus wel goed daar in Haren. De kwekerij is ontstaan als gevolg van een uit de hand gelopen hobby.


Rondleiding orchideeëntuin en buitentuin. Een leuke en informatieve rondleiding door een orchideeëntuin en buitentuin waar men lekker (gratis) kan wandelen. Er zijn altijd bijzondere . Als u liever in de webshop winkelt . Fransisalmeer dan jaar verzamelaar van orchideeën. Zijn uitgebreide verzameling heeft hij in de orchideeëntuin tentoongesteld zodat iedereen deze kan bewonderen. De planten worden tentoongesteld in de orchideeëntuin van de kwekerij.


De wissels zijn vaak goed herkenbaar aan haarplukjes van wit-zwarte haren die aan de prikkeldraad blijven hangen.

Ree (Capreolus capreolus). Geelbuikvuurpad (Bombina variegata) Onderweg in het gebied. De orchideeëntuin is geopend in de maanden mei en juni, de bloeitijd van de orchideeën.


En niet alleen de lymevereniging is daar actief. Maar ook een wandeling door de orchideeëntuin in onze kwekerij waar vele soorten orchideeën te zien zijn. Hierin is een orchideeëntuin met honderden soorten orchideeën en Anthuriums, een orchideeënkas, waar ze planten kweken voor zowel de particuliere klant als voor de bloemist en de veiling, een binnenvijver met koikarpers en kippen . Het geheim van deze unieke orchideeëntuin zit in de hoogte en de grondsoort.


Laag genoeg voor de laatste loofbomen en net onder soortenrijke naaldbossen gevolgd door de hogere alpenweiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts