dinsdag 24 juli 2018

Hvc ongediertebestrijding

U zult er maar last van hebben. Wist u dat de overlast vaak te voorkomen is door de oorzaak weg te nemen? In ons plaagdieroverzicht geven wij hiervoor tips.


In de warme zomer, vooral in de maanden juli en augustus kunnen wespen het ons zeer lastig maken. In een goed ontwikkeld wespenvolk kunnen soms wel 5.

Wespen kunnen soms tot steken overgaan. Sommige mensen zijn voor wespengif zo gevoelig, dat ze na het steken direct . Heeft u last van ongedierte in of rond uw woning? Neem dan contact op met HVC.


De gemeente Hoorn bestrijdt geen ongedierte. Als de plaagdieren een gevaar voor de volksgezondheid vormen (dit is het geval bij ratten) zullen deze door HVC op kosten van de gemeente . Als u inwoner bent van de gemeente Hoorn - Blokker en Zwaag, dan kunt u onze bestrijdingsdienst bellen voor ongediertebestrijding zoals muizenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding of rattenbestrijding. Een wespennest verwijderen geschiedt na het bestrijden van de wespen.

De ongediertebestrijding is gericht op het tegengaan van overlast door schadelijk ongedierte , insecten en plaagdieren, zoals wespen, kakkerlakken, muizen en ratten. Deze taak is opgedragen aan HVC. In de meeste gevallen komen de kosten voor het bestrijden van ongedierte voor rekening van de huurder. Meer informatie over bestrijden van ongedierte ? In een enkel geval komen de kosten voor het bestrijden van ongedierte voor rekening van Wooncompagnie. Voeg toe aan je mobiel: QR Code.


U kunt bellen op werkdagen tussen 8. Spaarnelanden schakelt een particulier bedrijf in dat op kosten van de gemeente de plaag voor u opruimt. De bestrijding van bijv. Bewoont u een huurwoning, dan kunt u eventueel hiervoor contact opnemen met de woningbouwvereniging. Voor ander ongedierte moet . Ondervindt u overlast van plaagdieren in of rond uw woning, bijvoorbeeld van zilvervisjes of wespen?


Welwonen kan een plaagdierenprobleem helaas niet voor u oplossen. Op de website van HVC -groep leest wat u kunt doen om de overlast van plaagdieren te voorkomen. Wanneer u de overlast niet zelf kunt bestrijden . Het inzamelen van afval hebben we uitbesteed aan HVC (Huis Vuil Centrale).

HVC zamelt afval in, sorteert, verwerkt en recycled het. Ook voor ongediertebestrijding kunt u contact opnemen met HVC. Ratten in de openbare ruimte.


Als u geluid maakt in of bij uw woning, ervaren uw buren dit al snel als overlast. Houd dus rekening met de mensen die om u heen wonen en maak hier zonodig afspraken over. Het geluid van boren en timmeren is contactgeluid en . Hollands Noorderkwartier. Uw gezondheid in relatie tot het milieu. Onze diensten: - Inzameling van huishoudelijk- en bedrijfsafval - Inzameling en overslag van klein gevaarlijk afval - Beheer van milieustraten - Ongediertebestrijding - Integraal.


Naast windenergie, zonne-energie en bio- energie, ontwikkelt HVC warmtenetten en installaties voor de productie van groen gas uit gft-afval. Van Meijel Bedrijfshygiëne en Houtconservering B. Info over hvc ongediertebestrijding. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts