maandag 9 juli 2018

Geperforeerde bakplaat

Lichtgewicht geperforeerde aluminium bakplaat met opstaande randen 90⁰ en scheprand (aan de korte zijde). Deze bakplaat moet voor het bakken worden ingevet. Geperforeerde bakplaten zijn ideaal voor producten waarbij een hoge luchtcirculatie gewenst is.


Voor vloerovens adviseren wij alusteel bakplaten. Bakplaat aluminium - geperforeerd - randen - x cm. De bakplaat is voorzien van vier opstaande randen van °.

Deze geperforeerde bakplaat is ideaal voor producten waarbij een betere warmtecirculatie in de ov. De geperforeerde bakplaat is ideaal voor bakmatten. Baumalu geperforeerde bakplaat. Door de gaatjes in de plaat circuleert de warme en wordt de friet rondom goed ge.


Bij kookwinkel Oldenhof vindt u bakplaten in vele soorten en maten. Of u nu koekjes wil bakken of zelf granola wil maken. Vergelijk een ruim assortiment goedkope bakspullen van de beste merken voor het bakken van o. De aluminium bakplaten van RATIONAL onderscheiden zich in het bijzonder door de perfecte anti-aanbaklaag en ook door de extreme slijtvastheid en duurzaamheid.

De Outdoorchef geperforeerde bakplaat is speciaal ontwikkeld voor de 4en 5serie. De plaat is geperforeerd zodat het vocht verdwijnt en alles lekker krokant gebakken wordt zonder dat het blijft plakken. Coveka Schoonmaak is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van bakkerijgereedschappen. U kunt alle soorten wagens, platen en koppels bij ons laten reinigen. Reparatie van uw bakkerijgereedschappen is ook mogelijk.


Wij hebben regelmatig diverse gebruikte broodwagens, platen, koppels, werktafels . HBFP 27-1Ronde, geperforeerde bakvorm. HBBR 50Originele Miele- bakplaten en roosters. Bestelreferentie: TBP-64OHP.


HGS 1Originele Miele glazen schaal. Schrijf een beoordeling. Stuur door aan een vriend. Dit product kan op dit moment niet worden besteld. Reeds beschikbaar op je prognose.


U kant de prognose aanpassen indoen nodig. Concurrerende producten geperforeerde bakplaat door leveranciers geperforeerde bakplaat en fabrikanten geperforeerde bakplaat worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten geperforeerde bakplaat bij taart lade , pizzaplaat . Vandaag bestellen = Morgen Geleverd HorecaTraders uw groothandel van horeca apparatuur en keukengerei.

Specificatie: Hoogte: 15mmLengte: 600mmBreedte: 4Materiaal: Aluminium geperforeerdUnox bakplaat voor bakproducten. De professionele, geperforeerde bakplaat van Broil King is vervaardigd uit 2mm dik roestvrij staal. Het oversized design geeft je extra plaats om te koken, terwijl het verhoogde frame ervoor zorgt dat het voedsel op de bakplaat blijft tijdens het bakken. Grote handgrepen van 10mm dik met gesmeed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts