woensdag 25 juli 2018

Groenrijk dronten

GroenRijk Dronten is het gezelligste tuincentrum uit de regio! Ons enthousiaste en vakkundige team heet jou van harte welkom. Het tuincentrum bevindt zich nét buiten de kern van Dronten aan de Rietweg 3a en presenteert een compleet en goed verzorgd assortiment.


Wij staan voor een persoonlijke benadering en . Het gezelligste tuincentrum uit de regio!

Koopzondag Dronten geeft u hiervoor de gelegenheid! Regelmatig is er namelijk een vestiging van de Groenrijk op zondag open. Compleet, verzorg gastvrij, up to date. Openingstijden dichtstbijzijnde winkels.


Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin heeft dit tuincentrum in Flevoland ook heel veel binnenplanten, zowel groen als bloeiend en een zeer groot assortiment zaden en bollen. Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt.

Eén kat, één konijn, verder alleen . En dat is te merken: het eerst zo groen begroeide terrein is kaal en zanderig en de afgegraven grond ligt op een grote berg. U vind bij ons Queens Grass graszoden, u bent verzekerd van een uitstekende grasmat. Ook vind je hier alles voor huis, tuin en dier.


Groenrijk tuincentra heeft een breed assortiment voor buiten en binnen. Groenrijk Dronten Mooi tuincentrum, altijd voldoende voorraad en aardig personeel. Store Locator Address: Rietweg 3-A.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bestel gemakkelijk online. Janine Hardeman is at Groenrijk. Leonie met een steenuiltje. Image may contain: people.


Jannie Bakker, Harriët van Boven and others like this. De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra. Onlangs zijn er opnames gemaakt in Ouwehands Dierenpark voor het programma van Rob Verlinden.


Verkooppunt in de buurt.

De officiële webshop van Happy Cocooning B. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Dronten. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën. Zo zie je snel en eenvoudig.


GROENRIJK DRONTEN ZET GRAAG MENSEN IN MET EEN ARBEIDSHANDICAP. Miriam Breg: “We hebben jaren geleden de stap gemaakt om naast het bieden van reguliere arbeidsplaatsen en stageplekken een werkplek te zijn voor mensen met een structurele functionele beperking. Het voelt goed om, waar mogelijk, . See photos and tips from visitors to GroenRijk.


Gezellig, vriendelijk, up to date en compleet assortiment. Elke klant kon tijdens die dagen kennismaken met het vernieuwde DierenRijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts