woensdag 11 juli 2018

Schuurtje gratis af te halen

Dus voor in schuur of werkplaats. Wie het eerst komt het eerst maalt. Tuinschuurtje (rabatdelen) aangeboden. Afmeting circa 2bij 3meter en stahoogte. Gebruikt, maar in goede staat.


Leuk schuurtje voor obergen van fietsen bv.

De maten zijn b 200cm l 340cm h 250cm zelf demonteren. Moet weg ivm verhuizing. Vind schuur gebruikt op Marktplaats. Het tuinhuisje is gebruikt maar in redelijk goede staat. Voor iedereen een voordeel.


Ik had het huisje nodig voor een evenement, maar nu wil ik er graag vanaf. Hij is al helemaal uit elkaar gehaald en ligt klaar om op gehaald te. Zadeldak , gedemonteerd.


Kan weg in verband met renovatie tuin.

Te koop opberg schuurtje merk keter bij meter zelf weghalen of afbreken. GRATIS af te halen houten schuurtje. Wegens aankoop van kleiner schuurtje moet deze weg, hij is wel enigszins scheef omdat de tuin schuin afloopt, maar als hij opnieuw… Gereserveerd.


Metalen schuurtje klein model zelf ophalen in kampen(overijssel ) niet nieuw maar kan nog een ronde mee. Afhalen kan alleen als we weer op de camping zijn, zal daar over berichten. Gratis af te halen in Lunteren.


Adverteren is gratis op onze marktplaats. Zelf afbreken en meenemen. Tuin en Terras, Tuinaccessoires. Wegens het verbouwen van onze tuin hebben wij nog 3kuub zwarte grond. Houten schuurtje zelf afbreken en gratis mee te nemen.


Dan krijg je er misschien. Hoe kun je gratis of goedkope tweedehands producten van Marktplaats op een creatieve manier gebruiken in je tuin. Gelukkig zijn er originele.


Zoek je een nieuw doel voor de oude pallets in de schuur ? Is nog altijd in gebruik en gaat weg wegens veranderingen. Als je een schuurtje wilt bouwen op je moestuin kun je een kant en klaar bouwpakket kopen, maar je kunt ook op marktplaats kijken. Op marktplaats worden regelmatig schuurtjes aangeboden.

Ga er bij dat soort schuurtjes wel altijd van uit dat er een . In verband met verhuizing is er binnenkort een metalen (motor) schuurtje af te halen in Montfoort. De V-Strom past er niet helemaal recht in, maar ik heb er zelf zowel een Vespa scooter en de V-Strom en de nodige andere spullen in staan. Er zijn wel wat kunststof hoekjes kapot maar dit type wordt nog . Schagen , de gratis marktplaats.


ACCESSOIRES NIET INBEGREPEN! Bent u opzoek naar een container of een opbergplaats? Deze container heeft meer dan jaar buiten gestaan en ziet… N. Megapenis van meter: gratis af te halen in Boekel.


Geld hoef ik er niet voor te hebben. Hij mag al weg als iemand hem zelf komt ophalen, reageert hij. Tot het zover is staat de jongeheer in een schuur in Boekel. Het luikje van de vliering moest open, omdat hij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts