dinsdag 24 juli 2018

Sauna epe veluwse bron

De Veluwse Bron wellness resort laat uw beauty weer terug komen. Geniet van onze thermen en sauna ! Bekijk nu alles over badkledingdag en reserveer direct uw dagje wellness! Wilt u contact opnemen met de Veluwse Bron ? Bekijk de veelgestelde vragen, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op.


Helaas was dit ooit mijn favoriete sauna.

Soort saunapretpark met overvolle faciliteiten, veel herrie, weinig haakjes en een slecht en te duur restaurant. Ik hoop dat ze een eens de. Obermain Therme Bad Staffelstein - Duration: 1:13. KORTING en AANBIEDINGEN voor een dagje VELUWSE BRON.


Ook aanbieding met overnachting! Bestel hier tickets en ga met korting naar Veluwse Bron ! Ontspan en kom helemaal tot rust bij wellnessresort Zwaluwhoeve. Het minicomplex kent verschillende wellnessfaciliteiten die voor alleen eigen gebruik zijn af te huren.

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding voor de Veluwse Bron met overnachting, dan kun je hier een leuk sauna arrangement reserveren met hotel. Fletcher Hotel Restaurant Epe -Zwolle is een viersterrenhotel wat op de Veluwe is gelegen. Middenin de bossen, aan de prachtige heidevelden biedt dit hotel . Wat een fantastische sauna , echt een sauna waar je nog echt kan relaxen, niet zo massaal als Veluwse bron , Elysium of Zwaluwhoeve. Echt geweldig, netjes schoon en perfecte service . Hoogtepunten uit beoordelingen.


Voor de tweede keer op rij een dag genoten in de Veluwse bron. De storm die over het park raasde. Heerlijke dagje sauna met super massage van minuten. Een klassieke massage is zeker aan te . Sauna last minute - de Last Minute Sauna op de Veluwe ! Trouw Ledenvoordeel Een droomplek midden in de mooie Veluwse natuur waar rust en ontspanning de boventoon voeren.


Unieke wellnessfaciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna zorgen . Spaarkaart welke ik naar u op moet sturen. Met deze kaart kunt u online een tegoed bon bestellen voor een 2e pers gratis entree. Lees eerst over de - Sauna - ervaringen van naturisten voordat je de accommodatie bezoekt of boekt.


Wellnessresort de Veluwse Bron bezoeken?

Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen heeft een wildobservatiesauna , een Veluwse sauna , een Pakistaanse Zoutmijnsauna en een Dennenstammen- sauna. En met drie verschillende restaurants daarnaast ultieme verwennerij op culinair gebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts