donderdag 11 januari 2018

Zwembad utrecht fletiomare

Zwembad Fletiomare in De Meern is een ideaal zwembad om heerlijk te zwemmen en te sporten. Ontdek de aqua-activiteiten en kom zwemmen bij Fletiomare. Bekijk het rooster en de openingstijden van Fletiomare en kom zwemmen! Bekijk hier de toegangsprijzen voor zwembad Fletiomare. Bekijk de activiteiten en doe mee met een van de aqualessen in Fletiomare.


Kinderen en jongeren van tot en met jaar kunnen op zwemles in zwembad Fletiomare , zwembad Den Hommel en zwembad De Kwakel.

Tijdens het baby- en peuterzwemmen bent u van harte welkom met uw kindje van tot jaar. Uw kind raakt hier vertrouwd. Kijk voor de tijden in het activiteitenrooster van zwembad Fletiomare , Den Hommel of De Kwakel.


De meest volledige site met ruim 66. Er is een 25-meter wedstrijdbad met een temperatuur van 27ºC waar u lekker baantjes kunt trekken, aquajoggen, aquarobicen, banenzwemmen en conditiezwemmen. Daarnaast is er nog een 25-meter doelgroepenbad van 31ºC,. Ochtends voordat je dag echt begint of juist in de avond voor het slapen: baantjes trekken doet een mens goed.


Vooral nu het weer kouder wordt is een overdekt zwembad … Zwembaden.

In de les leert je kind spelen, spetteren, op de buik en rug draaien en langzaam onder water te gaan. This one is the latest addition to the bunch and was voted the pick of the litter by local residents. Upload your holiday pictures and holiday videos! U kunt met uw baby, peuter of kleuter zwemmen tijdens het zwemmen 0-4½ jaar. Utrecht has three indoor and one outdoor pool.


Een gloednieuw zwembad dat voldoet aan de moderne eisen van een veilig en prettig zwembad. UTRECHT - Het vernieuwde zwembad Fletiomare wordt vandaag feestelijk geopend. Het bad beschikt over de nieuwste technische snufjes en moet voorzien in de zwembehoefte van inwoners van vinexwijk Leidsche Rijn. Kosten: acht miljoen euro. Hellebrekers Technieken heeft een veilig en prettig . Vanuit Watervlo dragen we ook een vrijwilliger voor.


We hebben uit de nominaties vanuit de . De aanwezige wandafwerking in het zwembad was al binnen jaar aan sterke vervuiling en verkleuring onderhevig en kon niet meer . Het huidige overdekte zwembad Fletiomare , dat tien jaar geleden werd geopen is al te klein voor het gestaag groeiende Leidsche Rijn. Vorig seizoen hebben we al . Avatar panoramio thumb .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts