donderdag 18 januari 2018

Keter rockwood opbergbox

Dankzij de deksel met gasveren gaat de box automatisch open. Het duurzame materiaal waarvan de box gemaakt is, heeft een . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De Rockwood Box is een van de grootste opbergboxen in het Keter assortiment. De opberg box heeft een volume van 5Liter.

Door dit grote volume is de Rockwood Box de perfecte opberg box voor u lounge set kussens of andere tuin benodigdheden. Naast een opberg box is dit item ook te gebruiken als bankje. Keter rockwood opbergbox voor slechts € 129. Gratis verzending vanaf 20. Daarnaast is hij sterk genoeg om twee mensen de dragen als zitmeubel.


Deze Keter opbergbox is gemaakt van weersbestendig plastic en houdt al je spullen droog en vrij van rot. Je kunt tevens op het deksel met volwassenen gemakkelijk plaatsnemen waardoor je veel ruimte bespaart.

Op zoek naar een grote kunststof opbergbox van Keter ? Snelle levering, bestel direct! Creëer opbergruimte in je tuin met de Keter kussenbox Rockwood. De Keter kussenbox Rockwood is gemaakt van kunststof en aluminium en is regenwaterdicht. Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt. De box is stevig genoeg om zitruimte voor personen toe te laten.


Dankzij het verstevigde deksel, kan je de antracietgrijze Keter kussenbox Rockwood ook gebruiken als zitbank. Mooie tuinmeubelen tegen een scherpe prijs. Keter - Rockwood Opbergbox - Antraciet voor de laagste prijs! De juiste prijs voor een Keter kussenbox Rockwood grijs vind en vergelijk je op KIESKEURIG. Ga voor de strakke look van houten panelen, maar zonder het onderhoud.


Het deksel is voorzien van gasveren voor eenvoudige opening. De extra grote opbergbox biedt zitplaatsen aan twee volwassenen en heeft een capaciteit van 570 . Perfect voor tuin- of loungekussens, tuinspullen en of gereedschap. Koop nu en betaal pas over dagen!

De Keter opbergbox ' Rockwood Deck' is de ideale koffer om uw kussen, dekens en tuinaccessoires op te bergen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Rockwood opbergbox donkergrijs - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


Uw opbergbox Rockwood 5liter antraciet van Keter koopt u goedkoop bij Warentuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts