maandag 22 januari 2018

Intratuin halsteren kerst 2016

Het is een warm en feestelijk winterwonderland. De entreehal staat in het teken van disneyfilm Frozen. Bekijk de folder. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland. Ontspan en relax met Intra Wellness. Zonder aankoopverplichting krijg je één foto direct gratis mee. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot de grootste Intratuin van Nederland. Wat was het een magisch gezellige avond gister.


Bedankt lieve gasten dat jullie er waren . Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Want bij de Intratuin in Halsteren wordt nu al gebouwd aan een groot miniatuurdorp met kerststalletjes, een kerstman en alles wat met de winter te maken heeft.

We gaan met de bus naar Halsteren. Naar de mooiste kerstmarkt van Intratuin. Dat is natuurlijk niet voor niets en belooft ook voor dit jaar weer heel.


HALSTEREN - Het is dubbel feest bij de Intratuin in Halsteren. De verkiezing werd georganiseerd door Tuinbranche Nederland samen met het vakblad Tuinzaken. Vandaag naar de kerstshow geweest bij Intratuin in Halsteren. Wauw wat een mooie show, heb geen spijt dat ik daar heen ben geweest.


Ik ben echt helemaal in de kerstsfeer gekomen. Het is super mooi en groot opgezet, ook voor de kinderen rijdt een speciaal treintje echt zo ontzettend gaaf. Er wordt, terwijl een show loopt, al kritisch gekeken naar wat er nóg beter kan. Het streven is altijd de lat weer hoger leggen.


Dat was voor dit jaar een extra grote uitdaging want . Het wordt natuurlijk elk jaar moeilijker om er wat mooi(er)s van te maken, maar wij blijven toch elk jaar terugkomen. Het parkeerterrein is werkelijk afgeladen en hoewel Marijke sinds vandaag over een invalidenparkeerkaart beschikt, . De Beste Kerstshows van Nederland zijn bekend! In het tuincentrum is oa een kindertreintje en een draaimolen.


Verder zijn de kerstdorpjes met miniatuurtreintjes een grote publiekstrekker.

Laatst ben ik samen met mijn moeder op pad geweest. Maar ze gingen wel altijd wanneer . Het assortiment is zeer uitgebreid. Met kerst is het sprookjesachtig aangekleed compleet met sneeuwlandschap. Al het leuke spul gaat weer in de kast voor volgend jaar. Tenminste, bij tuincentrum in mijn dorp.


Weet niet of het bij Intratuin ook zo is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts