maandag 15 januari 2018

Honda grasmaaier izy

Vind geweldige aanbiedingen voor onze tuin- en gazonproducten. Selecteer een grasmaaier om de specificaties weer te geven. DuwtypeVoor als u zelf graag een beetje energie in het voortduwen wilt steken. Zelf aangedrevenVoor als het maaiwerk moeiteloos moet gaan.


Een lichtgewicht duwmaaier op benzine met een maaibreedte van cm.

De IZY grasmaaier maakt maaien eenvoudigweg makkelijker. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers , haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Koop of Verkoop opvangbak honda op Marktplaats.


Geschikt voor kleine en middelgrote gazons. Goed geslepen messen snijden het gras netjes af. Botte messen scheuren het gras en het gras kleurt dan snel bruin.

Honda grasmaaier met een stalen frame. Wanneer het resultaat gescheurd gras is, is het tijd de messen te slijpen of te vervangen. Ik vind dit nuttig (57). Daarom laat de IZY zich door iedereen zo makkelijk bedienen.


Als uw gazon extra inspanning vereist vanwege zijn ligging (oneffenheden, hellingen,) of uw tuin is te groot en u wilt niet meer hoeven duwen, dan zijn grasmaaiers met wielaandrijving de optimale keuze. Onze prijs 4euro incl BTW en met garantie (overjarig model). Waar kan ik vinden hoe je dit repareert ? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Maaibreedte 41cm, Type 4-takt motor GCV 13 Cilinderinhoud 1cm³, Max. Afhankelijk van hoe snel u uw gazon wilt maaien kiest u de breedte van de grasmaaier. Alles, Professioneel, Thuis gebruik.


En afhankelijk of u bomen of perken in uw gazon heeft staan, kiest u de optie die bij uw tuin past. Voor eenvoudig grasmaaien en veel gemak. HONDA IZY HRG4PK grasmaaier met opvang.


HRG 4PK Izy benzinemaaier met 41cm maaibreedte.

Categorieën: Benzine, HONDA POWER EQUIPMENT. Hij is ideaal voor complexe tuinen. Grasmaaier met een hoog opvangrendement en een geluidsniveau dat onder de huidige Europese geluidsnormen ligt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts