woensdag 24 januari 2018

Wanneer kerstshow de boet

Elk najaar, als het dag na dag donkerder wordt, wordt het bij De Boet lichter en lichter. De kerstshow wordt opgebouwd. Na zoveel jaar is het een echte traditie geworden: van half oktober tot eind december ademt alles in De Boet KERST ! Ben je dol op kerstmarkten en winterfairs? De Kerst -Kado-Show is klaar!


Kijkt u ook al uit naar de gezellige en sfeervolle wintermaanden?

Onze Kerst -Kado-Show is klaar! In ons Tuin-, Sfeer en Kluscentum kunt u nú volop genieten van het ultieme kerstgevoel ! In onderstaand overzichtje hebben we per tuincentrum en winkel opgenomen wanneer de kerstshow start. Ik heb dit jaar opnieuw aan IKEA gevraagd wanneer de kerstafdelingen open gaan. Vier het buitenleven samen met sfeermaker Tuincentrum de Boet ! Met wie wil jij wel een dagje komen rondstruinen? Kerstshow in Hoogwoud koopt u natuurlijk bij Tuincentrum De Boet ! De route ging weer langs.


Ben jij dol op kerstmarkten en winterfairs?

Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige Kerst -Kado-Show en laat je betoveren! In onze Kerst -Kado-Show kan je heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos , de prachtige . Namelijk tuincentrum de Boet. Dit tuincentrum heeft een zeer grote naamsbekendheid in de kop van Noord-Holland. Ieder jaar worden er door vele bejaardentehuizen, instellingen en bedrijven uitjes georganiseerd om de kerstshow van tuincentrum de Boet te mogen bewonderen. Van half december tot eind december ademt Tuincentrum De Boet in Hoogwoud maar een ding: kerst ! Vooral voor kids is deze kerstshow een onvergetelijke belevenis.


Nadat we allen verzameld waren bij de Rozenstaete, zijn . Gisteren zijn Elly en ik naar de kerstshow van Tuincentrum De Boet in Hoogwoud geweest. Eerst heb ik haar maar verrast met een bijzonder landelijke route er naartoe. Handig als je een man hebt die al die leuke binnendoor weggetjes kent, komt omdat hij veel in deze omgeving gewerkt heeft. De mooiste kerstshow van Nederland bij De Boet in Hoogwoud!


Dat gebeurt dit jaar op woensdag december. Onder de Acacia´s in Schagen. Aan de activiteit zijn geen . Laat je verbazen door het uiteenlopende assortiment van Tuincentrum De Boet. Is de tuin toe aan een update? Laat je inspireren door de kleurenzee van bloemen en de mooiste planten.


Bij De Boet vind je alles wat je nodig hebt.

Wil je van je tuin een paradijs maken en van je huis een paleis? Loop dan eens door De Tuin. Kom dus snel een middag kerstsfeer proeven bij. De geur van glühwein en warme worst komt de bezoekers tegemoet wanneer zij dit knusse pleintje op lopen. De Morgenster van € (maar nu voor € 99) leidt je de weg naar het kribbetje met de plastic Jezus in de stal van het tuincentrum.


Precies op het moment dat jij de bloemetjes niet meer buiten kan zetten, verandert het hele tuincentrum in een warm (want: overdekt) Winter Wonderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts