dinsdag 9 januari 2018

Recreatief zwemmen 12 februari

Tijdens recreatief zwemmen kun je heerlijk genieten in de baden van De Grote Koppel en Valkenhuizen. Dobber relaxt rond in het warme water. In verband met het ABC proefzwemmen sluit het zwembad om 14:uur i. U kunt recreatief zwemmen van :tot 14:uur.


Onze excuses voor het ongemak!

Recreatief zwemmen is verplaatst naar. Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend! Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom.


Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Vanaf januari is ons wedstrijdbad op woensdag middag, voortaan gesloten voor recreatief zwemmen.


Het recreatiebad is gewoon . Maandag februari , 10.

Dinsdag februari, 10. Woensdag februari, 10. Donderdag februari, 10. Vrijdag februari, 10. U kunt deze week vanaf de tribune de zwemlessen volgen.


Merwestein is gedurende het gehele jaar geopen behalve op januari, koningsdag en de kerstdagen! Hieronder vindt u de reguliere openingstijden per onderdeel. Kom discozwemmen in Zwembad de Windas! De Windas om te feesten, te dansen en te zwemmen tijdens het. Vooral de vitale oudere leden van onze vereniging zwemmen op donderdag in het warme water van het middeldiepe bad.


Soms baantjes, maar vooral ook veel andere oefeningen voor het lichaam. De mond- en de lachspieren worden natuurlijk niet vergeten. Waterpolo interlandtraining zorgt voor kleine wijziging in de badindeling. Oefenen Zwem-ABC10:- 11:uur.


Banen zwemmen zaterdagochtend10:- : uur. Ontdek de verschillende binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan van de wellness zoals de whirlpool, stoomcabine en zonnebanken. Op vrijdag februari staat de Aquadisco in het teken van de Olympische Winterspelen en kun je naast zwemmen en dansen deelnemen aan spetterende activiteiten!

Deze week is de Marnixschool aan de beurt tijdens het School van de Week project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts