woensdag 17 januari 2018

Kerstshow tuincentrum rebel huizen

Een kerstshow om van te smullen! Wij hebben ontzettend ons best gedaan om weer een spectaculaire kerstshow neer te zetten. In ons tuincentrum in Huizen kunt u écht sfeer komen proeven! Daarbij geven wij graag een goed advies over de verschillende soorten heerlijk geurende échte kerstbomen , de bijna niet van echt . Zaterdag oktober wordt de kerstshow op de binnenafdeling geopend en kunt u heerlijk rond komen snuffelen. Het is niet moeilijk om uw interieur om te toveren tot een magische kerstsfeer.


Met deze tips zal het zeker lukken! De kerstboom is al jaren de belangrijkste versiering in huis. U vindt bij ons kamerplanten, tuinplanten, kerstbomen, vuurwerk, bloemen en woonaccessoires. Bent u op zoek naar een mooie, echte kerstboom en woont u in Huizen of omgeving?


Er zijn verschillende soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld een klein kerstboompje ter decoratie, . Raakt u ook altijd uw kassabonnetjes kwijt? Handig in verband met de garantie op de kunstkerstbomen bijvoorbeeld!


VRAAG EEN KLANTENKAART AAN . De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum in Huizen helpen u . De sfeermaker van 't Gooi. Onderscheidend in assortiment.


Overzichtelijke winkel en je wordt er altijd zeer vriendelijk geholpen. Tuincentrum Rebel , Huizen. Op woensdag november organiseert tuincentrum Rebel weer een ouderwets gezellige Ladies night waar vriendinnen kunnen shoppen, proeven, kletsen, workshops kunnen volgen, een drankje kunnen drinken én muziek!


Eenvoudig online vuurwerk bestellen bij de beste vuurwerkdealers in uw regio. De grootste online vuurwerk winkel van Nederland! Het tuincentrum is weer omgetoverd tot een prachtig kerstparadijs met ook dit jaar weer een enorme keuze aan de mooiste kerstaccessoires.


Daarover hebben kerstliefhebbers uit . Album=7WZX3TDL Iets meer dan vorig jaar, er zit groei in de collectie. Publieksprijs 1 van de ruim 16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts