woensdag 24 januari 2018

Ongediertebestrijding ratten

Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van Weil, E. Neem bij rattenoverlast direct telefonisch . De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein. Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis, in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen. Ratten zijn nachtdieren, net als muizen.

Heeft u ratten in uw huis of bedrijf opgemerkt? Vertrouw op uw expert in ongediertebestrijding. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij plaatsen professioneel materiaal zonder gif. Met de juiste middelen en materialen kan de bestrijding op strategische wijze worden uitgevoerd.


Zelf kunt u ook de materialen aanschaffen. Zorg er wel voor dat u de bijgeleverde handleiding nauwkeurig opvolgt.

Een rattenplaag rondom gebouwen bestrijden wij met een nieuw apparaat. Ook preventief is het zeer effectief. Traas is specialist in ratten bestrijding! De bruine rat is de meest voorkomende rattensoort in ons land. De kleur is geen kenmerk voor de soort.


De Nederlandse rioolbuizen beslaan samen meer dan 100. Het lijkt er dus op dat er in ons rioleringsstelsel genoeg ruimte is voor het grote aantal ratten , dat er woont. De professionele ongediertebestrijders van Irado helpen u snel en verantwoord bij de bestrijding van deze en andere soorten ongedierte. Daarom wilt u zo snel mogelijk van ratten af! Arts ongedierte preventie is uw vakkundige partner voor het bestrijden van alle soorten ongedierte voor zowel particulieren als bedrijven.


In gevallen van dieren die een gevaar opleveren voor de volksgezondheid ( ratten ) is het nauwelijks voorstelbaar dat u redenen heeft om niet op te treden. Een handhavend optreden kan onder meer bestaan uit bestuursdwang, waarbij van overheidswege de nodige maatregelen worden getroffen. In het geval van de bestrijding van ratten en muizen kunt u dit.


Al uw vragen over het voorkomen en bestrijden van plaagdieren, zoals ratten , wespen, kakkerlakken of zilvervisjes kunt u stellen bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD). Het KAD is samenwerkingspartner van de gemeente Veldhoven en verstrekt u gratis, onafhankelijk, objectief en .

De gemeente Hellendoorn geeft geen adviezen meer over wering en het bestrijden van dierplagen en ongedierte in woningen. Voor de bestrijding van wespen, vliegen, muizen en overlast van o. De eventueel hieraan verbonden kosten . Ongedierte zoals mieren, kakkerlakken, wespen, mollen en bladluizen kunt u op verschillende manieren zelf bestrijden. Een bijennest kunt u laten weghalen door een imker, zij zijn namelijk een beschermde diersoort. Wespen laat u bestrijden door een professioneel bedrijf, eventueel via uw verhuurder.


Home Ongediertebestrijding. Overlast van ongedierte zoals mieren, slakken en bladluizen kunt u zelf bestrijden. De manier waarop u dit kunt doen verschilt per diersoort. Groter ongedierte kunt u beter niet zelf bestrijden.


Laat dit altijd doen door een deskundig bedrijf. Voor het verwijderen van een bijen- of wespennest kunt u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts