maandag 22 januari 2018

Zwembad octopus

Met drie bassins is het moderne zwembad Octopus het ideale zwembad om baantjes te trekken of lekker plezier te maken op de glijbanen, wildwaterkreek en stroomversnelling. Is het tijd voor je kinderen om zwemles te nemen? Dan kun je uiteraard ook bij Octopus terecht.


Kom bovendien met je baby of peuter naar het. Een gezellig familiezwembad met diverse baden voor jong en oud.

Zwembad Octopus Leusden, Leusden. Deze en andere verbouwingen aan het zwembad op het Burgemeester Buiningsportpark moeten wel sneller worden doorgevoerd dan vorig jaar nog werd gedacht. De speelwaarde van zwembad de Octopus in Leusden krijgt . Tip) Ladies Night bij zwembad Octopus Leusden. Op de donderdagavond van 19.


Maak zelf je keuze: relaxen en . Zaterdag konden de eerste bezoekers een duik nemen in het vernieuwde bad. Vergaande verduurzaming SRO is namens.

Een bezoek gebracht aan zwembad Octopus in Leusden. Het zwembad oogt klein, zeker als het wedstrijdbad en het doelgroepenbad gesloten zijn. Het recreatiebad is klein maar heeft wel een meter lange glijbaan met licht- en geluidseffecten, een stroomversnelling en een wirlpool.


Over het zwembad was twijfel ontstaan vanwege de hoge onderhoudskosten en de komst van een groot zwembad in buurgemeente Amersfoort. Met een 25-meter ba een recreatiebad vol. Octopus is a modern bath with many possibilities for water recreation and activities.


De gemeente Leusden heeft een gemeentelijk zwemba gelegen aan de Bavoortseweg. Een heerlijk dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen: waterratten kunnen hun plezier niet op! De kleintjes vermaken zich in het peuterkleuterbad met Octopusglijbaan.


En bij mooi weer gaan de deuren naar het buitenterrein . SRO verzorgt voor de gemeente de exploitatie van het zwembadgedeelte van zwembad De Octopus in Leusden. Het huidige zwembad is gedateerd. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


Vista Royal ligt deze heerlijke vakantievilla met zeezicht op slechts 7meter van het strand van Jan Thiel Beach. Interieurarchitect ontwerpt interieur zwembad Octopus.

Wildenberg interieur architectuur. Volg ons: Wij zijn lid van de. Sport- en recreatiebad de Octopus. Octopus is een modern bad met veel mogelijkheden voor waterrecreatie en -activiteiten. Of je nou graag baantjes trekt of juist gek bent op glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen, bij dit zwembad van SRO zit je goed.


Renovatie van zwembad Octopus inclusief grootschalige duurzaamheidsmaatregelen. Tien verschillende aannemers en zestig man technisch personeel waren nodig om in slechts acht weken tijd zwembad De Octopus grondig te renoveren. Een enorm project, waar ook de technici van Hellebrekers Technieken in de zomerperiode keihard en met veel toewijding aan hebben gewerkt.


Opblaasbaar octopus zonnescherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts