donderdag 18 januari 2018

Cranenbroek beuningen

Of de firma toch nog overstag gaat en de plannen aanpast, is onduidelijk. Al verwacht hij niet dat ze dan al een besluit hebben genomen. De megazaak het bedrijf wil, kan in Gelderland in ieder geval nergens komen. Overal gelden dezelfde . Regiogemeenten moesten akkoord gaan met de komst van Van .

Dat heeft de gemeenteraad van Beuningen besloten. Een meerderheid van de Beuningse raadsleden . Zonder hun steun zal ook de provincie niet akkoord gaan. Daarom adviseert het college van Beuningen de gemeenteraad om niet langer in te zetten op het binnenhalen van de megastore. Dat blijkt uit twee brieven die het college van BW aan de gemeenteraad heeft geschreven.


We zien een mooie kans voor de werkgelegenheid in onze gemeente en we hebben ook . Heemstraweg in Beuningen (locatie tuincentrum Buil). Ik denk dat door alle, door de gemeente opgeworpen hindernissen, Van.

Net als met de woningbouw wordt dit door de . In Nederland zijn dat Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. Het Belgische winkelfiliaal is gevestigd in Opglabbeek. Daar vindt u de adresgegevens en een routebeschrijving. Versterking van het centrum en de Heuve, dat is de conclusie van de ondernemers in Beuningen.


Cranenbroek niet naar Beuningen komt. Geen nieuwe vierkante meters detailhandel buiten deze twee winkelgebieden. Kom langs in ons tuincentrum in Beuningen.


Tuincentrum, tuinmeubelspecialist, dierenwinkel en vijverspecialist onder een dak. Van grote kamerplanten tot bloempotten. Naast een cranenbroek vind je ook veeteelt, groothandel in landbouwproducten, autobedrijf, supermarkt, bouwmaterialen.


De vraag is of die bereid is zijn filiaal in tweeën te splitsen: een deel op het Bull-terrein en een ander deel in het centrum van Beuningen. Dat is nog de enige mogelijkheid voor Van . Volgens het college van BW is er nog slechts één mogelijkheid om . See what people are saying and join the conversation. Na bijna anderhalf jaar praten noemt het college van burgemeester en wethouders van Beuningen het onwaarschijnlijk dat er een megatuincentrum kan worden gebouwd op de plek van het huidige tuincentrum Bull in Beuningen.

Daar staan op vrijdagen, zaterdagen en op koopzondagen kilometers lange files. Op die dagen zou een groot deel van Beuningen onbereikbaar worden. Op de beoogde locatie is nu tuincentrum Bull gevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts