maandag 22 januari 2018

Intratuin halsteren kerst

Bekijk de folder. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in. Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland. Ontspan en relax met Intra Wellness.


Zonder aankoopverplichting krijg je één foto direct gratis mee.

Wat was het een magisch gezellige avond gister. Bedankt lieve gasten dat jullie er waren . Daarnaast is dit ook een uitgebreid . Het is een warm en feestelijk winterwonderland. Wie de Intratuin in Halsteren binnenstapt, waant zich in de Efteling in winterstand. Het tuincentrum is grotendeels omgetoverd tot een magische kerstwereld waarin je via toverachtige omgevingen wordt weggevoerd van het alledaagse leven.


De grootste Intratuin van Nederland maakt ieder jaar werk van . Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot de grootste Intratuin van Nederland. Ben je al gaan kijken bij Intratuin ?

Zeker doen, want hier vind je alles om je huis, tuin en boom in kerstsfeer te brengen. Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. HALSTEREN - Kerst begint erg vroeg dit jaar! Want bij de Intratuin in Halsteren wordt nu al gebouwd aan een groot miniatuurdorp met kerststalletjes, een kerstman en alles wat met de winter te maken heeft. Prachtige kerstshow , en omdat die zo beroemd is, beter om door de weeks te bezoeken, dan in het weeken de drukte is echt enorm.


De entree doet je denken aan de Efteling. Zeker het restaurant bezoeken, zeer betaalbaar, leuks geserveerd en vriendelijk personeel. Tuincentrum Intratuin in Halsteren is al helemaal in kerstsfeer. Op oktober is de officiële opening van de kerstshow.


Voor wie niet kan wachten, maakten wij - een week voor de opening- deze video van de sfeervolle kerstshow. Wie binnenkomt bij het tuincentrum wordt verwelkomt door Koning Landsheer . Dat is natuurlijk niet voor niets, en het belooft ook voor dit jaar weer heel wat moois. Verwacht een grote én ruim opgezette kerstshow die voor iedereen toegankelijk is én het hart van elke kerstliefhebber sneller laat kloppen! Eigenlijk is het bedrijf er een heel jaar mee bezig. Als in december de eigenlijke feestdagen nog moeten beginnen, wordt al nagedacht over het jaar erna.


Het is hier steevast een grote happening waar mensen van heinde en verre op af komen. Foto ingezonden in de rubriek De vier seizoenen op de fotoswebsite Zeeland op Foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts