dinsdag 23 januari 2018

Schellevis stapelelement

Dit oud hollands stapelelement (zonder facet) is een element met een natuurlijke uitstraling. Het stapelelement heeft een basalt optiek , ofwel een open structuur met een gladde onderzijde. Mini big-bag basaltsplit 8-ca. Uitstekend geschikt om strakke design plantenbakken in voor- en achtertuin te maken!


De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.

Klik voor de vergroting. Kleur:Antraciet Maat:Diverse afmetingen. Productinformatie: Interesse ? Neem contact op over dit product. Vego is het adres voor al uw tuinmaterialen!


Vego levert een ruim assortiment scherp geprijsde kwaliteitsproducten. Bij uwTuinwinkel in Elim vindt u alles om uw tuin aan te leggen en aan te kleden. Niet alleen bestrating en tuinhout, maar ook een enorm assortiment tuinverlichting, zonnewijzers en barbecues.

Dit kunt u allemaal op u gemak komen bekijken in de grote showroom en modeltuin. Oudhollandse producten worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd en zijn maatvast. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. De meeste soorten banden, palissade en stapel-elementen hebben wij direct uit voorraad leverbaar.


Verwerkings- en onderhoud van natuursteenbestratingen en terrassen. De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling. Doe normaal bod en u mag . Natuursteen 80xrestpartij.


Pluspunten Wij kwamen al met een tuin-ontwerp voor onze nieuwe woning naar Postmus. Pluspunten Ten eerste fantastische eerste ontmoeting en benadering gehad in Lisse! Sandro Groep is uw totaalleverancier op het gebied van bestratingen.


Een indeling van uw tuin kunt u benadrukken met borders voor beplanting. Deze borders kunnen laag gemaakt worden maar natuurlijk ook verhoogt. Het maken van verhoogde borders kunt u doen door te kiezen voor stapelblokken of stapelelementen.


Door het idee van een muursteen. Deze voortuin is opgebouwd uit vakken van 1xm.

Stapelblokken of stapelelementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts