woensdag 24 januari 2018

Composiet bloembakken

Bij houtcomposietdiscountnieuw in ons assortiment: Boombakken, bloembakken , horecabakken, kerstboombakken containerbehuizing. Robuuste boombakken of plantenbakken voor buiten. Zwaar uitgevoerd en verplaatsbaar.


Gemaakt van verzinkt staal en houtcomposiet planken. De kleur van de composiet tuin plank is antraciet. De bakken zijn te verplaatsen dmv wielen sets.

Composiet is een stevig en duurzaam materiaal dat kan gebruikt worden bij de aanleg van de tuin. Het vormt een prima alternatief voor hardhout zoals bankirai. Luxus-Ecowood Bloembak Composiet. Urbanite Bloembak Linio Planter.


Plantenbak Capi Nature Brix vierkant deluxe ivoor in afm. Levertijd tot werkdagen. Fraaie wand en gevel bekleding. Houdt u van stoer en bijzonder?


Deze composiet stenen zijn uit natuurlijke materialen samen gesteld waarvan het hoofd bestanddeel, lavapoeder.

De stenen zijn voor binnen en buiten te gebruiken en geven een ongelofelijke realistische sfeer. We hebben een ruime keuze in vierkante en rechthoekige bloembakken , met handige hengsels uitgevoerd om makkelijk te vervoeren. De bloembakken in de Elan lijn hebben een verfijnde vormgeving, en is helemaal van deze tijd.


De Flux bloembakken van Hillhout variëren in hoogte waardoor verrasende combinaties. Zwarte bloempotten kopen bij 123kamerplanten! Koop of Verkoop composiet vlonderplanken op Marktplaats. Onze bloembakken worden vervaardigd uit geschaafde planken die volledig vastgeschroefd worden met inox vijzen.


Verkrijgbaar in tropisch hardhout, of in drukgeïmpregneerd grenen. Met of zonder pootjes en eventueel met klimplantscherm. In verschillende maten en voorgemonteerd. Combineer de designvolle . De Mega Bloempotten, ofwel conische bakken in groot formaat, zijn leverbaar in twee afmetingen: Ø2en Ø240cm. Uitgevoerd in staal voorzien van dubbellaags poedercoating in RAL-kleur of duurzaam composiet materiaal, waarbij de gelcoat een RAL-kleur heeft.


Bloembakken op maat vervaardigd uit composiet planken van bamboevezel en HDPE kunststof (zware uitvoering) of van planken van PVC en houtvezel(lichtere uitvoering). Bepaal uw maat en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Tevens composiet vlonderplanken te koop, compleet met onderliggers, clips en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts