dinsdag 9 januari 2018

De oude tol sassenheim

Dus kom langs om heerlijk te grillen en sportief te bowlen. De Oude Tol in Sassenheim. Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork.


Gezellig bowlen in partycentre de Oude Tol in Sassenheim ! Een sportieve bowlingavond of een stijlvolle bedrijfspresentatie? Dit is een mooie accommodatie om te bowlen, maar ook om feesten, partijen en bruiloften te geven.

Het is een ruime gelegenhei die maar liefst vijf verschillende restaurants herbergt. Als u na het bowlen lekker wilt blijven voor het eten, dan kunt . Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Deel dan nu jouw ervaring! Barbecue-restaurant, Grillrestaurant, Frans restaurant.


Meijer Bouwservice Sassenheim heeft alle bouwkundige zaken voor dit project uitgevoer inclusief de architectuur. SASSENHEIM – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Hoofdstraat in Sassenheim.

Ter plaatse schaalde de brandweer op naar middelbrand in verband met de waterwinning. Een coniferenhaag achter het . Dinercheque gebruiken bij Party Centre de Oude Tol in Sassenheim. De leukste Restaurantbon van Nederland! Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar.


Locatie informatie Routebeschrijving Catering Parkeermogelijkheden Kwalificaties . Contactpersoon : De heer H. Adres : Hoofdstraat 147. Provincie : Zuid-Holland. Het vuur is inmiddels geblust.


Het Partycentrum is uit voorzorg ontruimd vanwege de rookontwikkeling en wordt momenteel gelucht. De brand is ontstaan doordat een buurman in zijn . Aan het lijstje met deelnemers zijn last minute nog twee namen toegevoegd. Steengrillen en Bowlen ! Maar wist u dat onze gerenommeerde Chef-kok Henny Philipse u zeer aangenaam kan verrassen met een exclusief meergangen-diner?


Ook de charme van Brasserie Philipe en het sfeervolle openhaardvuur in . Daarbij vloog een rij coniferen in brand. De maand van de spiritualiteit werd geopend met een zeer bijzondere avond “ Een avond over liefde en relaties op het spirituele pad”.

Op deze avond gaf Jan Geurtz, bekend schrijver en meditatie-leraar, een lezing op uitnodiging van boekhandel Wagner in Sassenheim. Impressie: Boekhandel Wagner in Sassenheim. De heb vloog in de brand en er kwam flink wat rook het partycentrum binnen.


Het partijcentrum werd ontruimd door de BHV-ers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts