maandag 29 januari 2018

Kikkersprong afzwemmen

Met trots introduceren wij onze nieuwste les locatie in Maastricht! Hiermee betreedt zwemschool Kikkersprong een geheel nieuwe regio, namelijk regio Limburg. Vanaf oktober starten de eerste lessen in het hart van Maastricht en wel tegen over het centraal station in het Amrath Hotel. In verband met het diploma zwemmen wordt de les van 14.


Indien uw kind een heeft gekregen voor het diploma zwemmen, houd u dan de informatie op de persoonlijke uitnodiging aan.

Zwemmen jullie op niveau van badjes? Nee, wij zwemmen niet op niveau van badjes. Wij bekijken en beoordelen elk kind individueel. Het kan zijn dat in een groepje uw kind de borstcrawl al goed beheerst maar een ander kindje daar moeite mee heeft.


De bezoekende ouders met kleine kinderen mochten opgepropt achter welgeteld een (1!) raam proberen het afzwemmen te volgen. ALBRANSWAARD - Op zaterdag oktober was het weer feest bij zwemschool Kikkersprong ! Zwemschool de Kikkersprong bestaat jaar. Voor de leerlingen uit de regio stond het afzwemmen gepland voor het A, B of C diploma.

Omdat zwemschool Kikkersprong dit jaar jaar bestaat was . Kinderen die afzwemmen voor het C-diploma ontvangen naast het diploma bovendien een medaille en een internationaal zwempaspoort, . Dit maakt het afzwemmen bij de . En iedereen is geslaag de Kikkersprong heeft een 1procent slagingspercentage. Wanneer uw kind de verschillende zwemvaardigheden voldoende beheerst, gaat het sein op groen voor het afzwemmen voor het zwemdiploma A. Dit werkt natuurlijk totaal niet omdat er totaal geen lijn meer inzit. De ene instructeur kan niet beoordelen na keer, de ander vindt zijn rugslag niet goe de ander vindt weer dat hij niet kan duiken. Op mijn vraag hoe lang . Er zijn geen landelijke afspraken over lesmethoden, net zo min als dat die er zijn over de competenties bij het afzwemmen en waar een vakbekwame zwemleraar aan moet voldoen. Marian de Jong is directeur van Kikkersprong , dat zwemlessen verzorgt op zestien locaties.


Als zweminstructeur geef je met plezier zwemles aan kinderen en volwassenen gericht op het afzwemmen volgens de landelijke richtlijnen. Het was een groot feest en alle kinderen deden hun best. Na een uurtje zwemmen mocht zij haar diploma B in ontvangst nemen!


Zwembaden, -scholen en -leerkrachten bepalen zelf welke diplomalijn zij uitvoeren. Het is daarom verstandig bij het zwembad in de buurt of de zwemschool of –vereniging die u op het oog heeft, te informeren of zij werken met deze aantrekkelijke manier van lesgeven. Taken: geven van zwemlessen ABC, zwemvaardighei snorkelen en.


Beoordelen of kinderen mogen afzwemmen.

Examinator bij het diplomazwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts