maandag 29 januari 2018

Wader garage 7 verdiepingen

Alles volledig functioneel. Kijk ook bij mijn andere advertenties voor meer leuk speelgoed. Zo goed als nieuw Ophalen. Politie garage met helikopter en voertuigen, garage met verdiepingen.


Geleverd door: Suprabazar.

Levertijd: Op werkdagen voor 15:uur bestel volgende dag in huis. Parkeer je auto op een parkeerplaats tussen de vele parkeerplaatsen. De parkeergarages zijn . Parkeergarage met maar liefst verdiepingen en 2. Wader parkeergarage verdiepingen.


Voorraad: 1-werkdagen levertijd. Nu eenvoudig online shoppen! Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

In de garage zijn … € 400. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor speelgoedgarages aanbied. Joueco - Houten Garage met Accessoires. Gebruikt maar goed voor bij opa of oma. Superleuke garage van wader.


Geweldige garage voor uren spelplezier. Zoon heeft hem gekregen toen hij twee of drie was en was toen ongeveer net zo groot als de garage. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Niet geschikt voor kinderen jonger dan jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.


Afwijkingen in kleur en technische veranderingen. Reuze parkeergarage met verdiepingen voor al je wagens. Door het voortdurend wisselende assortiment vind je steeds leuke nieuwe artikelen, natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs. Met de lift naar het parkeerdek, een reparatie bij de garage of met de auto door de wasstraat.


Disney Pixar Cars Auto Parking Garage Building Car Toys Tomica Takara Tomy トミカ スーパーオート トミカビル. Nu in de aanbieding van € 12voor € 1195!

Deze parkeergarage is uitgerust met: een autolift, een takel, een brug, een wasplaats en een tankstation ,met lift, autowasserette, takel, heliport, tankstation etc. Autobaan met wagentjes en circusfiguren. Expédié et vendu par TikTakToo Kindergartenzentrale GmbH. Soldes et Bons plans Jeux et Jouets. Découvrez tous nos soldes et bons plans Jeux et Jouets.


Afmeting: 5x 1x cm. voor prijsinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts