dinsdag 9 januari 2018

Outdoor camping spaanse pyreneeen

Onze uitvalsbasis is de gezellige kleine camping Collegats, nabij het dorpje La Pobla de Segur. Liefhebbers van outdoor activiteiten en bergsporten komen hier , in de Isabena vallei, nog meer dan in het dal van Roncal en Belagua , ruimschoots aan hun trekken. Natuurcamping Spaanse Pyreneeën.


De weergaloos aantrekkelijke Spaanse Pyreneeën bieden vele mogelijkheden voor een avontuurlijke en exclusieve outdoor midweek of incentive. Canyoning, klettersteigen, raften, maar ook genieten van de Spaanse cultuur. Een lekker Spaans wijntje bij een heerlijke tapas hoort daar natuurlijk bij!

Hotel en camping Lo Closo: het andere Spanje. Kinderen, vakantie, vriendelijk hotel en camping in de Spaanse Pyreneeen voor een heerlijke vakantie. De omgeving is bijzonder afwisselen elke rit zal een heel ander karakter hebben. De Añisclo kloof, van de grootste van Europa, loopt helemaal uit tot vlak aan de camping en brengt ons de Rio Bellos rivier die verfrissend langs de tentjes slingert. Outdoor paradijs in de Spaanse Pyreneeën.


Midden in de Franse Pyreneeën , tegen Spanje en Andorra aan, ligt camping Ascou la Forge. Georganiseerd door de camping. Leuke activiteiten voor tieners!


Op vakantie op een camping in Aragón.

Een kampeervakantie in Aragón is niet onder één noemer te vangen. Met in het noorden de Pyreneeën , iets ten zuiden daarvan het middengebergte en de waterrijke vallei van de Ebro met langgerekte meren en brede stromen is Aragón in Noord-Spanje een mooi vakantiegebied . De Pyreneeën vormen de natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. Vanaf Utrecht is de afstand naar de camping ca. Reist u met de auto, dan doet u ruim één dag over de reis. Met een aanhangwagen of caravan achter de auto gekoppeld moet u op ca.


Het snelst (maar ook duurder). Ga op ontdekkingstocht naar Aragón, in Noord-Spanje. Geniet van de Spaanse Pyreneeën of bezoek de unieke steden van deze prachtige regio, tijdens je vakantie op een camping in Aragón! Onze kleine natuurcamping ligt aan de voet van de meest bekende canyon, de Rio Vero. Ben jij geinteresseerd in een verblijf in Camping Peña Montañesa in Labuerda ( Pyreneeen ) ? Op de camping kan je allerlei outdoor activiteiten boeken.


Vlak bij het dorp La pobla de segur. De reis van de Franse-Pyreneeën (plaats:Espira de Conflent) naar de Spaanse - Pyreneeën via Bourg Madame, was bijzonder mooi. Vele outdoor activiteiten en arrangementen in de Spaanse Pyreneeen. Nog maar zes dagen onderweg en nu al. Van hieruit worden er, voorafgaand en na afloop van de dagen in de Pyreneeën , verschillende outdoor - en spelactiviteiten gedaan.


Camping Les Sapins is rustiek kamperen in de Franse Pyreneeën. Prachtig uitzicht op de vallei.

Zwemba gezellige tuin en klein restaurant. Actieve gezinnen met kinderen kunnen in de Franse Pyreneeën hun lol op. Ontdek hier alle buitenactiviteiten en de mooiste plekjes.


Geplaatst door: digi-oma , Datu26. Boerderij camping Spaanse Pyreneeën - Kamperen bij de boer - Spanje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts