woensdag 24 januari 2018

Laarzenrek kopen

Een degelijke laarzenrek voor buiten kopen. Vind laarzenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

Van een modern laarzenrek en schoenenrek voor binnen tot aan een gietijzeren laarzenrek voor buiten. Bekijk ons mooie en praktische assortiment! Dit laarzenrek voorkomt dat je daarna binnen de vloer moet gaan dweilen.


Dit kwalitatieve en decoratieve laarzenrek biedt plaats aan 4 . Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Koop nu goedkoop online! Metalen laarzenrek om tien laarzen droog op te bergen.

Vieze schoenen en laarzen zijn dan eerder regel dan uitzondering. Speciaal voor deze gelegenheden heeft Esschert Design een gietijzeren laarzenrek ontwikkel waarop de vieze laarzen gemakkelijk te plaatsen zijn. Dit betekent dat de vloer en deurmat niet meer zo verschrikkelijk vies hoeven te worden, wanneer het . Verkrijgbaar in kleuren: grijs en wit. Laarzenrek voor paar laarzen. Het oppervlak is verzinkt met daarover een poedercoatinglaag in donkergroen, ter bescherming tegen weersinvloeden.


Op aanvraag zijn andere kleuren verkrijgbaar. Met een laarzenrek kan je je laarzen ordelijk en veilig opbergen. Naast staande laarzenrekken zijn er ook laarzenrekken verkijgbaar om aan de (buiten) muur te hangen. Dit product is verzinkt met daarover een poedercoatinglaag in donkergroen, ter bescherming tegen weersinvloeden.


Een laarzenrek met een rooster om de laarzen, schoenen aan af te vegen. Zo kunt u zelf en kunnen uw kinderen ook hun laarsjes kwijt. U kunt ze ook laten drogen als u bijvoorbeeld een gezellige, lange wandeling over het natte strand hebt gemaakt op een mooie, herfstige dag.


Het laarzenrek is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zo is er altijd wel een kleur die past bij uw . Het Esschert laarzenrek is een rek voor je laarzen van duurzaam vurenhout.

Het rek heeft een neutrale kleur en biedt ruimte voor vier paar laarzen. Door het rek te gebruiken heb je geen last meer van viezigheid op je vloer door laarzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts