donderdag 18 januari 2018

Sportbedrijf drachten nl tarieven

Klik hier voor een overzicht van de nieuwe tarieven van de meest gangbare producten. Onderstaand treft u de voorwaarden. Met verschillend hulpmateriaal wordt u uitgedaagd tot bewegen. U heeft de keuze uit losse- of samengestelde pakketten. De pakketten kunt u in een keer afrekenen.


Ook heeft u de mogelijkheid om maandelijks via automatische incasso te betalen.

Dit loopt door tot wanneer het diploma is behaald. Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. Zwemcentrum De Welle is een wondere wereld vol waterplezier.


Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland! Onze missie is het stimuleren van gezond gedrag bij alle inwoners van de gemeente Smallingerland. Dit is mogelijk door het gebruik van een wetbelt gedurende de oefeningen.


Bij Aqua Jogging worden afwisselende oefeningen gedaan met diverse materialen op uw eigen snelheid en niveau. Wanneer uw baby maanden is kunt u samen komen spelen in warm water. Met papa of mama in het water zijn en samen ontdekken en leren vindt uw kindje heerlijk.

Gewijzigde openingstijden. Woensdag januari is het 50-meterbad van 12. De sauna is tot nader order gesloten. Vanaf februari wordt het recreatiebad op dinsdagavond en donderdagavond gebruikt voor Aqua doelgroepen!


Bij een dagje zwemmen hoort natuurlijk wat lekkers! Naast een patatje en een ijsje kunt u bij ons genieten van een heerlijk gezond en verantwoord assortiment. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


Opmerkingen Leeftijd - jaar. Weergevoelig Nee Openbaar vervoer. ALMERE – Tijdens het Nationaal Zwembadcongres in Almere is woensdag onder grote belangstelling de jaarlijkse Innovatieprijs zwembaden uitgereikt aan Sportbedrijf Drachten.


ALMERE - Tijdens het Nationaal Zwembadcongres in Almere is woensdag onder grote belangstelling de jaarlijkse Innovatieprijs zwembaden uitgereikt aan Sportbedrijf Drachten. Openingstijden en tarieven. Recreatief zwemmen, Zwemlessen, Aquasport . Abonnementen bij Sportschool Ebert.


De afgelopen jaar zijn bijna zestig medewerkers vertrokken bij Sportbedrijf Drachten , waar De Welle onder valt. Er werken ongeveer vijftig mensen. Velen zijn ontslagen, anderen stapten zelf vanwege de slechte sfeer of staan op non- actief. In een brief aan de raad van toezicht luidt de groep de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts