woensdag 31 januari 2018

Intratuin winschoten vacatures

Inspirerende, creatieve, commerciële en gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met een ondernemende geest en die verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Even pauze tijdens het shoppen?


Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Intratuin Winschoten is veel meer dan een tuincentrum.

Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met . Lees meer over intratuin vacatures en carrièremogelijkheden bij intratuin in Winschoten op Monsterboard. Je werkzaamheden bestaan uit het aanvullen van de plante. Bekijk online de Bijbaan vacatures in Winschoten op de grootste vacaturebank van Nederland.


Online zoeken naar Bijbaan vacatures , banen en werk in Winschoten. U kunt hierop solliciteren. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je h. Weekendhulp buitenafdeling.

De functie Voor de weekenden en vakanties zijn wij op zoek naar een oproepkracht. Je bent service - en klantgericht, je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar en bereid. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van belegde broodjes, warme maaltijden, snacks,salades. Solliciteren via Jooble dag deleden . WINSCHOTEN – Richard Nuninga uit Winschoten kwam op een ludiek idee om geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop Oldambt. Die schenkt het geld vervolgens aan KWF Kankerbestrijding.


Tot hoe ver wil je je horizon verbreden? De Grimbergen Group is een familiebedrijf met een sterke ondernemersgeest en een internationale focus. Wij zijn de specialist in transparante gebouwen die een blijvende indruk maken.


Voor de retail doen we dat onder de naam Thermoflor, waarmee we leidend zijn in de . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Voor een optimale bevoorrading van de winkel wordt naast de warme afdeling tevens een . Wil je naar een tuincentrum in Winschoten in de provincie Groningen gaan? Het bereiden van koffie en andere dranken, . Werk zoeken bij een bedrijf in Winschoten Werken in Winschoten Vacatures in Winschoten in de provincie Groningen.


Voor ons compleet vernieuwde tuincafe zoeken wij nog een enthousiaste flexibele gastvrije collega.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts