maandag 29 januari 2018

Tekendoos

Tekendoos Groot Hout 3-vaks 275X160X81mm null. Traditionele uitvoering in hout met drie vakken. TEKENDOOS NUMMER GROOT 275X160X81MM HOUT Samenvatting van de product karakteristieken. Vind tekendoos op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Vandaag voor 22:bestel morgen in huis! Een tekendoos is een doos waarin schrijf- en tekengerei zit. Meestal is deze van hout vervaardigd. De doos is voorzien van meerdere vakken in verschillende grootte.


De grote vakken bevatten schrijfgerei zoals zoals pennen, viltstiften, grafietpotloden en kleurpotloden. Kleinere vakken bevatten bijvoorbeeld een gum of . Verkoop door: shoppartners.

My little pony kleurkoffer. Cars kleurkoffer delig. Houten doos van Akor met of 1accessoires voor tekenen en schilderen. Leef je uit en maak deze tekendoos helemaal uniek.


De oppervlakte van onbewerkt hout kan op duizenden manieren bewerkt worden, zodat je een unieke tekendoos krijgt. Gecertificeerd FSC hout. Je vindt het bij Lobbes. Mooie tekendoos van hout met een handige vakverdeling en een goudkleurige. Ottos heeft goedkope tekendozen online te bestellen.


Uw tekendoos supersnel bezorgd! Kleuren met potloden en een simpel vel papier is leuk, maar kleuren met de tekendoos van Scratchler is vele malen leuker! Dit unieke houten speelgoed heeft alles in zich om kinderen op een educatieve, duurzame, ecologische én leuke manier te laten spelen. De tekendoos is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Verzamel al je tekenspullen in deze houten tekendoos.


Kleurpotloden, gummetjes, stiften en puntenslijpers krijgen hun eigen plekje in de handige vakjes.

Toevoegen aan verlanglijst. Blank gelakt beukenhout. Onderzoekend en ontwerpend leren met Sinterklaas. Mooie ruime houten tekendoos , te bedrukken met een persoonlijke tekst of naam.


Nu bestel overmorgen in huis! Retourneren binnen dagen mogelijk. Ga naar het einde van de . U kunt de letters in de matte kleuren rose, blauw of oranje laten aanbrengen, maar het is ook mogelijk de tekst in glans te laten uitvoeren.


Hierbij heeft u de keuze uit zwart acrylaat, of de spiegelacrylaten gou zilver of brons. Afhankelijk van uw keuze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts