dinsdag 30 januari 2018

Metalen schilderij motor

Vind 3d schilderijen metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het grootste assortiment van glasschilderijen en 3D schilderijen metaal van Nederland. Meer dan 7schilderijen online te bestellen of LIVE te bezichtigen.


Veelal gratis verzonden! De metalen stukjes van dit schilderij worden allemaal afzonderlijk met de laser uitgesneden, samengesteld en gepunt last op een metalen fram.

Origineel hand geschilderd op metaal met 3-d effect. Metaal schilderijen A Motor Route. Zijkanten van alle metalen schilderijen zijn doorgeschilderd. Ophangsysteem bij geleverd. Een modern en speels wandobject gemaakt van metaal waarbij.


Modern metaal schilderij van een prachtige kleurrijke chopper. Dit schilderij geeft een stoere en industriële look in je woning of kantoor. Metalen 3D- schilderijen kopen doe je bij Betaalbare kunst.


Stoere motor (wellicht een Harley Davidson) is een metalen 3D- schilderij : een wandobject gemaakt van metaal waarbij de ijzeren delen geverfd zijn, speels.

De trend van het moment. Met accenten in 3d gemaakt van metaal. Ben je op zoek naar leuke en sfeervolle wanddecoratie voor bij jou in huis of buiten?


Een stoer 3D schilderij met gave kleuren. Metalen schilderij van een motor in combinatie met de Amerikaanse vlag. Onze collectie 3D schilderijen zijn kunstzinnig vervaardigd van diverse lagen metaal op een matalen canvas. Hoewel de voorwerpen redelijk plat zijn komen ze visueel toch uit het canvas en zorgen de lagen voor diepte en schaduw. Een echte eye catcher, en echt een bijzonder kunstwerk haalt u in . Alle gelaste delen zijn daarna beschilderd en het geheel is vervolgens afgelakt.


De zijkanten van het schil. This Pin was discovered by BerlanoNL. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Een prachtige 3D metalen wanddecoratie van een route motor voor elke kamer in huis bij u thuis in een garage restaurant cafe of andere horecagelegenheid.


Buiten ook heel decoratief in een tuin. Schilderij Meisje Met De Pareloorbel 80×120.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts