dinsdag 23 januari 2018

Lasergamen den bosch

Voor een lasergame met nóg meer avontuur bieden wij ook speciaal maatwerk! Probeer je vijanden uit te schakelen in donkere, rokerige grotten terwijl er een helikopter over je hoofd vliegt! Een unieke, origineel en gewaagd kinderfeestje voor de allerstoerste meisjes en jongens is het lasergame verjaardagsfeestje bij Sportiom.


Dagje Gooische kak in de zomervakantie. LAREN - Hier zijn de zonnebrillen groter dan groot.

HUIZEN - Karten: leuk voor het hele gezin? NL nam de proef op de som. DEN BOSCH - Neem de kids mee en ga naar Den Bosch voor een dagje . Vier het kinderfeestje van uw zoon of dochter bij Kartbaan Uden! Lasergamen in Den Bosch.


Bij Kartbaan Uden staan bovendien twee. Op zoek naar een activiteit voor het kinderfeest van uw zoon of dochter in Den Bosch ?

Onze mogelijkheden voor een kinderfeest in Den Bosch zijn origineel en spectaculair! Wij bieden u bovendien nog veel meer dan alleen de mogelijkheid tot karten en lasergamen. Sport- en recreatiecentrum met schaatsparadijs IceFun, waar je een spannend parcours met grotten en heuveltjes vindt.


Of leef je uit in zwemparadijs AquaFun, met snelle glijbanen en heerlijke baden. Ook kun je bij het Sportiom terecht voor een spannend spel lasergame. Outdoor tactical paintball bij Paintball de Naaldhof in Brabant, een beleving die u niet mag missen!


Bij ons kan je dus de strijd aan gaan op de kartbaan bij Den Bosch , maar ook op andere manieren. Zo kunnen jij en je gezelschap ook gaan lasergamen. Wil je een complete dag uit bij Kartbaan Uden?


IceFun Sportiom verandert van april tot en. Bij De Voltage heb je keuze uit ruim spannende activiteiten en uitdagingen. Ga de onderlinge strijd aan in donkere, rokerige grotten, vers. Er is keuze genoeg om een gezellige dag te beleven bij de Voltage!


Bekijk ons ruime assortiment en maak snel een afspraak. Superfun, Amersfoort: Spannend potje lasergame van maar liefst uur bij Superfun: laat zien dat jij een sluipschutter bent en daag je vrienden uit. Het biochemische thema komt volledig tot zijn recht door fantastische airbrush .

Kom jij ook binnenspelen in ons kinderspeelparadijs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts