maandag 22 augustus 2016

Zelf lijst om spiegel maken

DOE HET ZELF : Schilder een houten kast, spiegel of je bloempotten in een matte verf en het past meteen prachtig bij deze landelijke stijl. Heb je ze niet in huis dan is het leuk om hiervoor te zoeken bij de kringloop, Marktplaats of op een rommelmarkt. Het hoeft niet echt oud te zijn, het model, de verf en de kleur bepalen het . Voor deze stoere spiegel heb je eigenlijk wel een soort frame nodig, maar deze kun je er ook heel makkelijk zelf omheen maken.


Maak een brede rand om de spiegel , zodat je daar een lange leren riem omheen kunt hangen.

Easy peasy lemon squeezy, maar oh zo leuk! Hier vind je de handige How-to. Maak zelf een spiegellijst met Decosa strip en mdf plaat. Succes gegarandeerd met deze werkbeschrijving. En als u de spiegel nog een beetje mooier wilt maken : kijk er dan eens vaker in!


Ons constructievoorstel is. In deze aflevering zie je hoe Evelyn een leuke spiegel maakt die Thomas vervolgens in de toilet.

Roger maakt zelf een nieuwe spiegel om het gebroken exemplaar te vervangen. How to mount a canvas on a wooden frame and save dollars. Carl Frederik Waage Beck. Spiegels zijn vaak vrij standaard en saai, maar dat hoeft echt niet.


De lijsten van spiegels kan je vrij gemakkelijk zelf pimpen door er dingen op te plakken. Je zult versteld staan van de spiegellijsten die je in dit artikel tegenkomt. Veel inspiratie toegewenst!


In dat geval kun je kiezen om een spiegel op maat te laten maken. Als je een mooie lijst hebt gevonden in bijvoorbeeld barok stijlSPIEGEL OP MAAT Met een spiegel op maat kun je zelf beslissen wat de maat wordt van jouw perfecte afmetingen. Kies snel de afmeting en bekijk de lijsten. Zelf inlijsten - spiegels op maat. Een vriendin van mij wil zelf spiegels maken.


Nou wil ze gewoon zelf spiegelglas kopen en daar een lijst omheen maken maar ik dacht dat ik eens ergens had gelezen dat je van gewoon glas ook zelf een spiegel kan maken door er aan de achterkant iets op te verven wat dan voor de spiegeling zorgt. Nooit meer zoeken naar de ideale spiegel. Bestel eenvoudig en snel uw spiegel op maat met bijpassende lijst.

We bezorgen hem binnen werkdagen gratis bij u thuis. Bent u op zoek naar de ideale . Voor de mooiste spiegellijst kunt u terecht bij Zelf Inlijsten. Spiegels met een houten of aluminium lijst , strak en modern of juist barok met ornamenten. U kunt het gehele assortiment spiegellijsten bekijken in onze webshop.


Kiest u hier de spiegellijst naar keuze en bestel via e-mail. De producten ontvangt u reeds . of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Evelyn laat in de Maakplaats zien hoe je in een paar simpele stappen mooie lijst voor de spiegel kan maken. De afmetingen voor de lijst is afhankelijk van je spiegel natuurlijk. Zou een mooie en betaalbare manier kunnen zijn om een mooie spiegel in huis te hebben.


Geef uw woon-, bad- of slaapkamer extra glans met deze ambachtelijk gemaakte spiegel van fjb meubels. Deze spiegel is vervaardigd. Je kan ook zelf je spiegel leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts